Ontdek de herfst/winter collectie van GUESS

GUESS ‘nieuwe herfst/winter 20-21 brillencollectie bevat een sectie brillen met een sexy, jonge uitstraling, voor een onafhankelijke en zelfverzekerde vrouw. De herfst / winter 20-21 monturen vallen op door hun originele ontwerp en afwerkingen, en worden afgewisseld met gemakkelijk te dragen mannelijke vormen.

Oversized metalen frames, cat-eye en rechthoekige vormen worden geflankeerd door pilotenmodellen met een vintage gevoel en een moderne twist. De trendy oversized stijlen, met een sterke sportieve couture-inspiratie en streetstyle-referenties, hebben opvallende, felle kleuren. De pootjes zijn verfraaid met iconische details, zoals kleine metalen driehoekjes geïnspireerd op de pylonen van de Manhattan Bridge, waaraan je decoratieve bedels kunt bevestigen.

Bepaalde stijlen hebben een motief met dierenprint. Sommige stijlen zijn ook gemaakt met een materiaal genaamd TR90, een biologisch compatibele samenstelling van nylon en koolstofvezel die lichtgewicht, flexibele en resistente eigenschappen bezit om meer comfort en sterkte te garanderen.

Meer informatie

www.marcolin.com

Tags: