Ontdek de lente/zomer collectie van PREGO

PREGO is een internationaal merk van hoogwaardige zonnebrillen en monturen voor vrouwen en mannen. Meer dan 50 jaar ervaring in de optiekbranche wordt gecombineerd met een kristalheldere missie om premium waarde te bieden voor een redelijke prijs.

Alle PREGO’s zijn vervaardigd met enkel de best mogelijke materialen als het gaat om kwaliteit. PREGO is Deens Design met internationale inspiratie en zorgt dat deze trends worden vastgelegd in de collecties – met zowel high fashion stijlen als klassieke multi-seizoensontwerpen.

De monturen zijn zowel maatstabiel als individueel aanpasbaar, zodat PREGO altijd precies past zoals het hoort. Elk model is verkrijgbaar in verschillende kleurvariaties en is altijd uitgerust met speciaal geselecteerde zonneglazen die ogen beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

PREGO zonnebrillen zijn meestal geschikt voor correctie, dus wordt er samen gewerkt met de beste opticiens voor de beste service om een goede begeleiding te bieden aan de consument.

Bekijk de nieuwe collectie in de Spring Summer 2021 Campagne Video

Benieuwd naar de dames collectie?

 

Pozzuoli

De PREGO zonnebril gemaakt van acetaat op katoenbasis gecombineerd met metalen veren en acetaat uiteinden zorgen voor individuele aanpassing zodat je zonnebril altijd perfect past. Gradiënt lenzen beschermen de ogen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Geschikt voor correctie. Ook verkrijgbaar als Bluelight / Optical frame

Wanneer u deze glazen koopt, draagt u bij aan de inzameling van 4kg oceaan gebonden plastic.

Lees hier meer over onze duurzame brillen.

PREGO x Karen Simonsen

 

Karen Simonsen x PREGO lanceerde de eerste collectie zonnebrillen bijna vijf jaar geleden.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de collectie het resultaat van een nauwe samenwerking. De ontwerpen zijn gebaseerd op de vertrouwde stijl en het universum van Karen Simonsen, gecombineerd met het oog van PREGO voor pasvorm en kwaliteit.

De bekende kwaliteit maakt individuele aanpassing mogelijk, zodat uw zonnebril altijd perfect kunt afstemmen. De bijpassende gepolariseerde zonneglazen verminderen reflecties, beschermen de ogen tegen de schadelijke UV-stralen en zijn perfect voor gebruik tijdens het autorijden of op het strand.

 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op via [email protected], www.bobos.nl of per telefoon via 073 – 6901 777.

Henk Kolhoff
Accountmanager West
06 – 551 448 92
[email protected]

Jeffrey Veenendaal
Agent Noord
06 – 5101 3074
[email protected]

Ralph van den Heuvel
Accountmanager Zuid
06 – 551 448 93
[email protected]

Tags: