OogCheckWeken en nieuw webinar Procornea

De nationale OogCheckWeken van oktober zitten erop. Met behulp van moeder influencers en een social campagne is er bij ouders en verzorgers opnieuw aandacht gevestigd op de uitdagingen van de groeiende myopie epidemie, het belang van een goede kinderoogcheck bij een oogzorgspecialist, en de stappen die je als ouder of verzorger zelf kunt ondernemen om zo goed mogelijk te zorgen voor de ogen van je kind.

Juist in deze tijd blijft dit onderwerp van groot belang, vindt Procornea. Met de uitbraak van COVID-19 is het schermgebruik bij (jonge) kinderen explosief gestegen met ruim een uur extra per dag! Blijf daarom ouders, verzorgers en jongeren informeren over lifestyle en myopie management.

Eigen OogCheckWeken organiseren? Dat kan! Via MyProcornea kun je als Myopie Management Expert een scala aan social media, in-store, near-store en Direct Mail-materialen bestellen om zo de OogCheckWeken op maat samen te stellen. Ook komt jouw Procornea Accountmanager graag langs om samen een plan op te stellen om de Myopie Management praktijk uit te breiden.

Procornea wil graag alle deelnemers aan de OogCheckWeken hartelijk danken. Dankzij jouw inzet en kennisoverdracht hebben talloze ouders en verzorgers cruciale informatie en advies gekregen om de ogen van hun kinderen zo gezond mogelijk te houden. Procornea is dan ook heel benieuwd naar het aantal kinderoogchecks dat is uitgevoerd en wat het advies is geweest. Help je mee met het optimaliseren van hun myopie management aanbod? Vul dan het oogcheckformulier in via www.procornea.nl/oogcheck

Kennis is key: Procornea Academy

Eigen kennis en/of die van het team opfrissen? Dat kan op elk moment met de Procornea Academy! Hier staan talloze webinars over onder andere myopie management, maar ook over vormstabiele lenzen, topografie en Ortho-k.

NIEUW!

DreamLite Front of House webinar: alle ins- en outs over Ortho-k speciaal voor degenen die het eerste aanspreekpunt zijn voor klanten in de winkel. Het ideale webinar om met het complete team te volgen #checkhetnu! www.procornea.nl/procornea-academy

Tags: