#oogvoorelkaar: Procornea geeft tips voor compliance

We hebben oog voor elkaar, zeker in deze tijd. Voor veel mensen zijn contactlenzen onmisbaar. Maar hoe waarborgt u in de huidige 1,5 meter-samenleving optimale oogzorg?

Compliance in coronatijd

Naast het logische belang van compliance omtrent hygiëne, komt bij myopie management een extra belangrijke factor: draagtijd. Met de myopie management therapie wilt u zo veel mogelijk reductie van de aslengte groei realiseren. Gebleken is dat compliance van het aantal draaguren hier effect op heeft.

Myopie Management Specialist en optometrist Gabi Steenbekkers heeft vanuit huis een vlog gemaakt om u tips en handvatten te geven om in deze periode de compliance bij de myopie management therapie te kunnen blijven waarborgen.

 

Procornea heeft oog voor jou

Procornea is continu op zoek naar oplossingen om u als gewaardeerde klant te ondersteunen in het waarborgen van continuïteit. Als samenwerkingspartner wil Procornea u voorzien van zoveel mogelijk relevante informatie voor uw contactlenspraktijk in deze uitdagende tijden. In onze Q&A vindt u antwoorden op veel voorkomende vragen m.b.t. het coronavirus en contactlenzen: www.procornea.nl/nieuws.

Tags: