Ooit wel eens muziek geroken?

Zaterdag 28 april vindt Sencity Eindhoven “Orange Edition” plaats in de Effenaar. Het gevarieerde muzikale programma met Nobody Beats The Drum, Le Le en Handsome Poets is tijdens de avond ook te voelen op de trillende dansvloer.

Daarnaast zijn er FoodJockeys, een AromaJockey, TextJockeys en Signdancers die de muziek laten proeven, voelen, zien, ruiken.

Grensverleggende muziekevenementen voor iedereen

Sencity is een reeks grote, vernieuwende muziekevenementen voor doven, slechthorenden en horenden, die wereldwijd plaatsvinden. Deze feesten zijn het eindresultaat van trainingstrajecten gericht op dezelfde doelgroepen. Jongeren die hun grenzen willen verleggen, helpen hierin mee de evenementen te organiseren. Terwijl ze dat doen ontdekken ze verborgen talenten, verwezenlijken ze onhaalbaar geachte doelen en ontwikkelen ze als gevolg meer zelfvertrouwen.

Zintuigprikkelende live performances

Stichting Skyway wil met Sencity ervoor zorgen dat ook doven en slechthorenden de passie en emotie van livemuziek kunnen ervaren. En dan gewoon samen met horenden. Het is de kunst de beleving die een muzikant in zijn muziek legt, over te brengen op een publiek dat zijn muziek niet kan horen. Maar dat wel kan zien, ruiken, proeven en voelen. Dus worden muzikanten, videojockeys, gebarentolken, dansers, aromajockeys, lichtkunstenaars, smaakperformers en trillingsmechanismen ingezet om een baanbrekende muziek” en dance-experience te cre??ren. De feesten dagen kunstenaars en dove jongeren uit om de ogenschijnlijke grenzen van hun discipline of beperking kritisch te onderzoeken en vervolgens te verleggen.

In de komende Earline een uitgebreid artikel over Skyway en Sencity!

Sencity Eindhoven “Orange Edition”
Datum: 28 april 2012
Tijd: 21:00 ” 04:00 uur
Locatie: Effenaar, Eindhoven
Tickets: Voorverkoop: “17,50 / Deur: “20,-
Dress: Orange
Facebook
: www.facebook.com/your-sencity

Tickets zijn te koop via www.your-sencity.com

sens

Wel eens muziek geroken?