Op reis met AVIZOR

Van allerlei producten zijn er reisverpakkingen beschikbaar en nu ook van je favoriete contactlensvloeistoffen. Deze zijn ideaal om op voorraad te hebben. Het zorgt voor extra traffic en extra omzet. Alle genoemde producten zijn te bestellen bij SMEYEL, de exclusieve distributeur van alle AVIZOR-producten voor zowel Nederland als België.

 

Nieuw: EVER CLEAN PLUS TRAVEL PACK

 

Ever Clean Plus is een desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een innovatieve tablet. De tablet bestaat uit een witte en een groene laag. De witte laag begint onmiddellijk met de reiniging en zorgt met behulp van een speciaal enzym voor een zeer grondige verwijdering van lipiden en proteïnen van het contactlensoppervlak. Tegelijkertijd regelt de groene laag de gecontroleerde neutralisatie van de waterstofperoxide, verlengt het desinfectieproces en voegt het een extra bevochtigingscomponent toe. Na een proces van 2 uur zijn de lenzen gedesinfecteerd en gereinigd en klaar voor gebruik.

Nu ook in een handige reisverpakking van 60ml met 8 tabletten. De brutoprijs is € 4,95 met een adviesverkoopprijs van € 8,95. Er zitten 30 stuks in een omdoos, maar ze zijn uiteraard ook per stuk te bestellen.

 

Nieuw: UNICA SENSITIVE TRAVEL PACK

Unica Sensitive is een alles-in-één vloeistof voor het reinigen, desinfecteren, bewaren, afspoelen en inzetten van zachte contactlenzen. Door de toevoeging van hyaluronan (speciaal vervaardigd voor gevoelige ogen) is het uitermate geschikt voor alle dragers van zachte silicone hydrogel contactlenzen. Door een minimale concentratie conserveringsmiddelen is Unica Sensitive een van AVIZORs beste opties voor dragers van zachte contactlenzen met gevoelige ogen.

Nu ook in een handige reisverpakking van 100ml. De brutoprijs is € 3,95 met een adviesverkoopprijs van € 7,95. Er zitten 24 stuks in een omdoos, maar ze zijn uiteraard ook per stuk te bestellen.

 

Nieuw: ALVERA met aloë vera TRAVEL PACK

De unieke veelzijdige werking van aloë vera in Alvera zorgt goed voor lens én oog. Alvera is een multipurpose contactlensvloeistof die aloë vera bevat als een methode om het corneaepitheel te beschermen tegen irritatie veroorzaakt door andere chemische componenten, zoals conserveermiddelen en oppervlakteactieve stoffen. Aloë vera wordt toegevoegd omdat het een beschermend effect kan hebben tegen epitheliale schade door potentiële toxines. Bovendien is aangetoond dat aloë vera zelf bacteriedodende en bacteriostatische eigenschappen heeft, en ook het vermogen heeft om UV-straling te absorberen. Deze eigenschappen zijn ideaal voor een alles-in-één vloeistof.

Naast de aftersun met aloë vera neem je nu ook je contactlensvloeistoffen met aloë vera mee op vakantie. Hiervoor is een handige reisverpakking van 100ml beschikbaar. De brutoprijs is € 4,25 met een adviesverkoopprijs van € 8,50. Er zitten 32 stuks in een omdoos, maar ze zijn uiteraard ook per stuk te bestellen.

 

REGARD TRAVEL PACK

Regard lenzenvloeistof is een nieuwe ontwikkeling in vloeistoffen voor zachte lenzen. Regard biedt de eerste conserveermiddelvrije alles-in-één vloeistof, met als grootste voordeel: het minimaliseert de kans op vlekken op lenzen en het hoornvlies.

Regard lenzenvloeistof heeft een gepatenteerde en revolutionair actieve zuurstofformule voor de desinfectie. Het biedt een net zo hoog ontsmettingsniveau als van waterstofperoxidevloeistoffen echter kun je de Regard zelfs direct in het oog aanbrengen. De unieke formule van de vloeistof vermindert de opbouw van eiwit op de lens omdat eiwit effectief bij de lens wordt weggetrokken.

Nu ook in een handige reisverpakking van 100ml. De brutoprijs is € 7,00 met een adviesverkoopprijs van € 11,95. Er zitten 32 stuks in een omdoos, maar ze zijn uiteraard ook per stuk te bestellen.

 

Bestellen met een SMEYEL

Bestellen bij SMEYEL kan op diverse manieren. Je kunt een e-mail sturen ([email protected]), of bellen of Whatsappen op +31 481 700 219. De telefoon wordt opgenomen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Als je op werkdagen ’s morgens bestelt, wordt het nog dezelfde dag verstuurd.

Tags: ,