Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Van der Leeuw Optiek zoekt jou!

Heb jij, net zoals Mario Pico, Lisette Baten-Schijff en Marianne Verhoek, écht passie voor ons mooie optiekvak en staat zorg voor de klant bij jou altijd voorop? Ben jij die ervaren opticien of enthousiaste optometrist/contactlensspecialist die openstaat voor een nieuwe uitdaging? Dan is Van der Leeuw Optiek absoluut op zoek naar jou!

1000 EURO AANBRENGFEE!

Ken jij iemand die enthousiast is over het vak, op zoek is naar een nieuwe uitdaging en nu werkt onder zijn of haar (salaris)niveau? Meld het ons dan vóór 30 juni a.s. of geef hem of haar deze tip! Komt hij of zij bij ons werken, dan heb jij al direct een leuk extraatje deze zomer! Mario wacht op je mail: [email protected]

 

Van der Leeuw is één van de grootste optiekwinkels in Nederland, gevestigd in de historische binnenstad van Delft. Aan De Oude Langendijk 1 bevindt zich de prachtige (zonne)brillenwinkel en aan De Oude Langendijk 2 de hippe brillenwinkel Dijck2. Van der Leeuw Optiek is onderdeel van de EyeCare Groep.

→ Solliciteer nu! [email protected]

Van der Leeuw zoekt een gepassioneerde opticien

Van der Leeuw Optiek zoekt een gepassioneerde opticien voor Van der Leeuw Optiek en het hippe zusje DIJCK2. “Als je graag brillen verkoopt, een high-end oogmeting wilt uitvoeren en de allerbeste glazen mag aanbieden, dan zit je hier op het allerbeste adres. We gaan uitsluitend voor high-end, en dus voor het mooiste eindproduct. Dat weten klanten ook en daarom zijn ze ook klant”, aldus Mario Pico die al 40 jaar met plezier bij Van der Leeuw werkt en binnen het bedrijf doorgegroeid is.

› Bekijk hier de volledige vacature

Van der Leeuw zoekt een inspirerende optometrist/contactlensspecialist

Daarnaast zoekt Van der Leeuw Optiek ook een inspirerende optometrist/contactlens- specialist. “Als je optometrist bent geworden omdat optometrie je absolute passie is, dan kun je hier echt alles doen wat er mogelijk is binnen het vak”, benadrukt Mario. “Een grote uitdaging, zeker ook als je houdt van snel werken en schakelen. Je bent hier eigen baas als optometrist”.

› Bekijk hier de volledige vacature

Koornmarkt 84, 2611 EJ Delft
+31(0) 15 2140 880
www.vanderleeuwoptiek.nl

Oude Langendijk 2, 2611 GK Delft
+31(0) 15 8200 212
www.dijck2.nl