Openjeogen.nu

Met deze slogan introduceert CooperVision een nieuwe daglens, Proclear 1 day.
Dit zijn unieke daglenzen met de bewezen PC-technology™, die zorgt voor een optimaal vocht- en zuurstofbehoud. Proclear 1 day lenzen blijven daardoor de hele dag comfortabel en prettig aanvoelen.
Voordelen: er is geen onderhoud van de lenzen nodig; er hoeven geen dure vloeistoffen te worden gekocht of meegenomen; dankzij de compacte stripverpakking eenvoudig mee te nemen; altijd extra lenzen bij de hand (handig voor, bijvoorbeeld, op vakantie); elke dag nieuwe lenzen en minder vervuiling, zodat gebruikers meer comfort ervaren; ideaal voor mensen met een actieve levensstijl die dagelijks of incidenteel de flexibiliteit van contactlenzen willen.
Proclear 1 day is de perfecte lens voor allergiegevoeligen, sporters, incidentele contactlensdragers en mensen die reizen.

Landelijke campagne
CooperVision voert een landelijke campagne waarbij Proclear 1 day op de volgende manieren wordt gepromoot:
• Actie richting de consument, gratis 5 setjes daglenzen en bij aankoop van een voordeelpakket voor 30 dagen, inclusief gratis weg te geven gadgets (worden door CooperVision verstrekt)
• Speciale actiewebsite voor de consument: www.openjeogen.nu
• Zeer voordelig lenzen inkopen: 2 halen, 1 betalen
• Compleet opgemaakte advertenties waar u uw logo en NAW-gegevens in kwijt kunt, makkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld lokale kranten
• Een DM kaart om direct te versturen naar uw cliënten.

Tijdens de campagne is het 2 halen 1 betalen. De inkoopprijs voor een 30pack Proclear 1day is € 15,90. Met de actie 2 halen 1 betalen komt uw inkoopprijs op slechts € 7,95.

Uitbreiding in het sterktebereik

Vanaf nu is het sterktebereik van Proclear 1day verder uitgebreid en loopt nu van -10 tot en met + 6

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding of wilt u graag een passet, neem dan contact op met CooperVision, www.coopervision.com
De actie loopt tot 1 augustus 2008.