Opnieuw in 2013: de 4-daagse Eyeline Inspiratiereis OPTI

Opnieuw in 2013: de 4-daagse Eyeline Inspiratiereis OPTI van zaterdag 26 januari t/m dinsdag 29 januari 2013


OPTI in M??nchen wordt een steeds belangrijker beurs. Niet alleen vanwege de datum, maar ook vanwege de locatie, het geweldige M??nchen, en het grote aanbod in merken en bedrijven, die eind januari hun nieuwe collecties helemaal up to date hebben.

Afgelopen jaar organiseerde Eyeline een inspiratiereis naar OPTI, die zeer geslaagd bleek! Het programma was toen:

  • Vrijdagochtend vliegreis, hele vrijdag op de beurs (vervoer met eigen bus)
  • “s Avonds inspiratieavond met Gant Eyewear (vervoer met eigen bus)
  • Zaterdags bezoek aan bijzondere optiekzaak en inspiratieroute concepten en winkels binnenstad (lopend want 4-sterrenhotel was middenin M??nchen)
  • Zondags vertrek naar Oostenrijkse Alpen, “s middags vrije besteding ski??n, wandelen of wellness in hotel (skilift voor de deur en/of vervoer eigen bus)
  • Maandags inspiratiebezoek gletsjer en vrije dag ski??n, wandelen, wellness (eigen bus)
  • Dinsdags bezoek aan Porsche Design Studio en lunch met Rodenstock (eigen bus)
  • Dinsdagavond vliegreis naar huis vanaf M??nchen
  • Alle nachten logeerden we in geweldige hotels met supergoede bedden, heerlijke wellness mogelijkheden en altijd centraal gelegen t.o.v. de activiteiten!
  • De prijs hiervoor was:  ” 1.265,- op basis van een 2-persoonskamer.

Opti_nieuwsbrief_4

Ook voor aankomende beurs eind januari gaat Eyeline weer een superbijzondere inspiratiereis organiseren. Met een dag bezoek aan de beurs, een dag in de binnenstad met inspiratieroute bijzondere winkels/etalages (of tweede dag bezoek aan de beurs), en twee dagen in de Alpen.

Momenteel zijn we de bezoeken nog aan het invullen, maar in ieder geval gaan we een waanzinnig leuk bezoek aan Rolf Spectacles (www.rolf-spectacles.com) brengen, met een authentiek berghut evenement in Tirol! Daarnaast staat ook een discussieavond gepland over allerlei zaken die momenteel gaande zijn in de branche. Met een gespreksleider en een agenda, dus heel interessant!

De Eyeline Inspiratiereis kenmerkt zich door een goed gedoseerd programma met interessante en vooral inspirerende activiteiten en bezoeken.

Opti_nieuwsbrief_3

In principe vertrekken we op zaterdagochtend 26 januari vanaf Schiphol en landen we dinsdagavond 29 januari weer op Nederlandse bodem. De prijs proberen we in dezelfde range te houden. Vanwege het  goed doortimmerde zakelijke programma is de inspiratiereis fiscaal aftrekbaar!

We werken voor deze reis samen met het zeer gerenommeerde Koninklijke Beuk Travel.

Interesse & vrijblijvend reserveren? Ontvang ” 100,- korting p.p.

Geef uzelf alvast vrijblijvend op v”?r vrijdag 23 november via Loes Brussen ([email protected]) of Bark Berendsen ([email protected]) of via +31 (0)26 361 69 60 en ontvang ” 100,- korting op de definitieve reissom.