Oproep voor Free Papers op het NCC 2008

“”Voor velen lijkt het wellicht een brug te ver, maar een kort praatje houden over een specifiek contactlensonderwerp is niet zo eng als het lijkt. Wij willen leden die dit als een uitdaging zien, en zij die denken ook een leuk onderwerp te hebben, oproepen zich in te schrijven voor een Free Paper op het NCC 2008.
Deze Free Papers zijn korte lezingen van maximaal 10 minuten. Het Podium C&C biedt, als u dat wenst, alle ondersteuning bij het voorbereiden en samenstellen van zo’n Free Paper. Op de site (in de download sectie) vindt u informatie en een aanmeldformulier voor de Free Papers.

Postersessie
Op het NCC 2008 zal er een postersessie worden gehouden. Geheel in de stijl van het NCC zal deze sessie geheel digitaal zijn, dus vele schermen met doorlopende voorstellingen van casussen, probleemstellingen, oplossingen, ect. Als u een boeiende casus bent tegengekomen in de praktijk en uw collega’s daar graag over zou informeren, of als u misschien een probleem aan de orde wilt stellen dan kan dat allemaal in deze postersessie.
Op de site hebben wij voor u informatie geplaatst en vindt u een template die u kunt gebruiken voor het maken van de poster. Wel dient u zich aan te melden voor deze postersessie; de formulieren hiervoor vindt u uiteraard ook op de site (download sectie).

Foto- & filmcompetitie
Een derde nieuw item voor het NCC 2008 is de foto- & filmcompetitie. De Nederlandse contactlensspecialist beschikt tegenwoordig regelmatig over geavanceerde apparatuur, waarbij vaak een digitale camera aanwezig is. Heeft u in de praktijk een prachtige foto gemaakt of misschien zelfs een kort filmpje dat volgens u de moeite waard is om uw collega’s te tonen? Dan nodigen wij u uit u in te schrijven voor deze foto- & filmcompetitie.
We hoeven het misschien niet wéér te melden, maar ook deze informatie (template) is terug te vinden op de site (download sectie) van het podium C&C.

Algemene mededelingen
De voorgenoemde 3 items zullen worden gecoördineerd door Eef van der Worp. Voor het aanmelden voor een of meer van deze items, verzoeken wij u op de site (download sectie) te kijken voor de juiste contactgegevens en voor het downloaden van de inschrijfformulieren. Voor alle duidelijkheid geven wij de contactgegevens hieronder nog even weer. U kunt een van deze mailadressen ook gebruiken om specifieke vragen te stellen.

Poster & foto / filmcompetitie: [email protected]

Free Paper: [email protected]

De komende weken zal er aanvullende info verschijnen op de site van het NCC, dus het is verstandig deze regelmatig te bezoeken. In de komende weken zullen wij u ook verder informeren over het laatste contactlensnieuws wereldwijd en andere zaken die de contactlens aangaan.”

Met dank aan de nieuwsbrief van Eef van der Worp. [email protected].