Opti-Free GP vloeistof voor harde lenzen

Naast Opti-Free EverMoist voor alle zachte contactlenzen heeft Alcon ook een vloeistof voor harde contactlenzen. Speciaal ontwikkeld om het inzet- en draagcomfort te verhogen en direct helder zicht te hebben.

Ieder oog is uniek
Bij het ontwikkelen van Opti-Free GP Multi-Purpose Solution was dat het uitgangspunt. Een gepatenteerd en bijzonder polymeersysteem legt een comfortlaag om de lens heen bij het inzetten, en zorgt voor een betere en gelijkmatige bevochtiging. Hierdoor wordt het inzetcomfort van vormstabiele gasdoorlaatbare lenzen verbeterd. Tevens wordt het draagcomfort van de lens bevorderd.

Het natuurlijke ingredi??nt HP-Guar
Alcon ontwikkelde op basis van een natuurlijk ingredi??nt, HP-Guar, een nieuw mechanisme. Zodra de lens wordt ingezet, stijgt de viscositeit onder invloed van de pH van het oog, en wel zodanig dat de lens optimaal bevochtigd wordt gedurende langere tijd. De vloeistof cre??ert door de verhoogde viscositeit een dempende laag rondom de lens voor een beter draagcomfort. Er ontstaat geen waas, het zicht blijft helder. De viscositeit van Opti-Free GP is echter laag genoeg om de lens heel gemakkelijk schoon te wrijven en af te spoelen.

Nog een eigenschap
Opti-Free GP Multi-Purpose Solution heeft n??g een bijzondere eigenschap. Het verwijdert niet alleen eiwitten en lipiden van het lensoppervlak, het helpt hardnekkige aanslag op de lenzen zelfs voork??men. In veel gevallen is het gebruik van een aparte dagelijkse reiniger gewoonweg overbodig.

Opti-Free GP Multi-Purpose Solution is een milde en effectieve formule zonder chloorhexidine, thiomersal of benzalkoniumchloride en is bedoeld voor dragers van silicone-acrylaat en fluorosilicone-acrylaat vormstabiele gasdoorlaatbare lenzen.

Reiniging, desinfectie en een prima comfort worden gecombineerd met direct helder zicht na het inzetten van de lenzen.

??

opti-free