Optiek van Wely valt in de prijzen

Fendi en Maserati hebben een bijzondere samenwerking. Er is een speciale Fendi Maserati bril ontworpen en omtrent deze bril een promotie voor de opticien.

Daarbij waren prachtige prijzen te winnen, met als tweede prijs een Fendi Maserati Duffle Bag t.w.v. “2200,-. Optiek van Wely uit Roosendaal heeft deze prachtige prijs gewonnen.

FS5262L
Deze bijzondere zonnebril, ge??nspireerd op het partnerschap tussen Fendi en Maserati en ontwikkeld door Marchon, vertegenwoordigt de “The Whispered Grand Tour”. Deze bril is de hoofdrolspeler van de exclusieve Fendi Maserati Travel Kit. Luxe, Handgemaakt en Reizen op zijn Italiaans zijn de waarden die deze karakteristieke zonnebril inspireren. Geel voor haar en grijs voor hem, afgewerkt met Fendi Selleria-leer met de onderscheidende Maserati details goed zichtbaar.

afb95

Elke zonnebril wordt geleverd met een complete en speciale verpakking: koker van echt leer met het zilveren Fendi Maserati logo, doosje, reinigingsdoekje van microvezels en informatiefolder met daarin de kenmerken en de voordelen.

The making of the Fendi Maserati frame: