Optiek voor elkaar

Wilt u met uw optiekzaak groeien? Uitbreiden? Een bestaande optiekzaak overnemen? Of juist starten met een eigen optiekzaak? Het kan met: Optiek voor elkaar.

Bij Optiek voor elkaar vinden (startende) zelfstandige opticiens én optiek belangstellenden* de mogelijkheid om financierings- en investeringsmogelijkheden in te vullen. Zo worden kansen gecreëerd, dromen waargemaakt en kan rendement behaald worden.

Optiek voor elkaar is een initiatief van Centrop, dé inkoop-vereniging voor zelfstandige opticiens. Optiek voor elkaar werkt samen met Credion en het grootste Crowdfund platform voor Nederland Geldvoorelkaar.

Financiële ambities waarmaken

Via Optiek voor elkaar wordt middels crowdfunding de zelfstandige optiekondernemer ondersteund. Of het nou gaat om een verbouwing, uitbreiding of nieuwe start, ambities worden waargemaakt. Daarnaast kunnen Centrop leden en Centrop leveranciers investeren in de zelfstandige optiekmarkt om zo rendement te maken op hun vermogen.

* Personen of bedrijven die gebruik willen maken van het financieringsplatform Optiek voor elkaar dienen aangesloten te zijn bij Centrop of die intentie te hebben.

Tags: