Optiektraining ‘Help, mijn klant vraagt om korting!’Als een klant vraagt waarom je zo duur bent, wat is dan nu je antwoord…..?

Consumentoloog Prof. Dr. Nico Schraag en Optiekadviseur Bert Smelik hebben, speciaal voor de zelfstandige opticiens, een commerciële training ontwikkeld om beter om te leren gaan met moeilijke vragen van consumenten.De uitkomst van deze training maakt optiekverkopers sterker en zelfverzekerder in hun werk, en daarmee succesvoller.

Beter verkopen door meer zekerheid in communicatie
Consumenten worden steeds kritischer en stellen meer vragen dan ooit. Hoe ga je hier mee om en hoe maak je snel en efficiënt duidelijk dat er wel degelijk verschil is tussen vakmanschap en prijsvechters? De deelnemers worden meegenomen in dit soort uitdagende trajecten en leren de juiste vragen en antwoorden. Hierbij wordt vooral op gedrag en communicatie gestuurd.

Noodzakelijk door veranderende markt
Er is veel meer dan alleen wat iemand zegt, of wat iemand van zichzelf laat zien. Door op de juiste manier te communiceren is elke optiekmedewerker beter in staat om zijn of haar verkoopkracht verder uit te bouwen. Dit is hard nodig in deze veranderende tijden!

Daarom juist deze training, want wij behandelen nieuwe verkoopinstrumenten
Deze compacte en interactieve training bestaat uit een middag- of een avondsessie, dit is geheel naar keuze: De middagsessie wordt gehouden op een maandagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. De avondsessie wordt gehouden op een dinsdagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur. Beide trainingen worden gehouden in het Be-Smart kantoor in De Meern.

Deelnemen aan deze doeltreffende training vraagt dus een investering van slechts een paar uurtjes. De deelnemers ontvangen een persoonlijke communicatie analyse (twv € 89,-) inclusief persoonlijke uitleg over de toepassingen van deze analyse. De all-in prijs bedraagt € 195,00 (ex btw) per deelnemer. Kom je met een collega dan ontvang je 5% korting, kom je met meerdere collega’s dan ontvang je 10% korting. Maak er een leuk en leerzaam teamuitje van!

De eerstvolgende trainingsdata zijn:

  • Maandagmiddag 26 september – van 13.00 – 16.00 uur in De Meern
  • Dinsdagavond 4 oktober 2016 – van 19.30 tot 22.30 uur in De Meern
  • Maandagmiddag 17 oktober – van 13.00 – 16.00 uur in De Meern
  • Dinsdagavond 25 oktober 2016 – van 19.30 tot 22.30 uur in De Meern
  • Maandagmiddag 7 november – van 13.00 – 16.00 uur in De Meern
  • Dinsdagavond 15 november 2016 – van 19.30 tot 22.30 uur in De Meern

Per training is er plaats voor maximaal 15 deelnemers. Vol is vol, dus schrijf snel in!

Inschrijven kan via: www.optiekadviseurs.nl/optiektraining

Nog vragen?
OPTIEKadviseurs®
Tel: Bert Smelik 030 6042627
Email: [email protected]
Web: www.optiekadviseurs.nl