Opvallen doe je met de Ray Ban Urban Camouflage collectie

Ray-Ban komt komend seizoen met een stoere variant van de welbekende en immer populaire Wayfarer met echte camouflagestof verwerkt op de pootjes. De Urban Camouflage collectie is geïnspireerd op wat er bij de grote modehuizen op de catwalk te zien was, namelijk de camouflage print.

Deze editie van de Wayfarer is een mooi voorbeeld van hoe ‘s werelds meest bekende brillenmerk wederom de trend zet: an icon meets fashion! De fashion industrie omarmt aankomend seizoen het legergroen en de camouflage prints volledig en Ray-Ban speelt hier graag op in.

Type: RB 2140 6061_40


Type: RB 2140 6062_85

Ray-Ban heeft de pootjes van het montuur van de Wayfarer volledig voorzien van zeer soepele, echte camouflagestof in verschillende hippe kleurstijlen. De iconische Wayfarer dus in een ander fashionable jasje dan je gewend bent. Een bril waarmee je ondanks de camouflage gegarandeerd opvalt.

Type: RB 2140 6063

Deze übercoole accessoire voor op de neus is in zes verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar, van helderblauw tot lilapaars of robuust zwart. De zonnebrillen hebben een adviesverkoopprijs van € 149,- en € 199,- voor de gepolariseerde variant.

Kijk voor meer informatie op:http://www.ray-ban.com/netherlands