Over beleving gesproken

Natuurlijk hebben we het hier over een lingeriewinkel, maar toch: Hunkemöller, Europa ’s grootste lingeriespecialist, opent in de Leidsestraat in Amsterdam een nieuw sexy winkelconcept.

Gezien er veel vraag is naar meer verleidelijke producten is het een logische stap geweest vanuit Hunkemöller om een sexy winkelconcept te openen.

De nieuw geopende winkel heeft de look & feel van een ‘Hunkemöller mansion’ en is ingedeeld met meerdere vertrekken die gebaseerd zijn op verschillende stemmingen. In deze speciale winkel worden alleen de meest sexy producten uit de Hunkemöller collectie verkocht.

Op donderdag 7 november is de winkel geopend met een feestje waar muze Sylvie bij aanwezig was.

Silvie Meis bij de opening


Nieuw winkelconcept

Winkelen bij Hunkemöller in de Amsterdamse Leidsestraat is een geheel nieuwe beleving geworden. Naast dat het concept de bekende Hunkemöller elementen bevat, maar met een nog verleidelijker, meer sexy en premium gevoel, is dit tevens de straat waar Hunkemöller haar allereerste winkel opende in 1886. Wilhelm Hunkemöller opende samen met zijn vrouw Maria Josephina Lexis aan de Leidsestraat een ‘magazijn van corsetten en tournures’.

Het kleurgebruik in nieuw geopende winkel is zwart en wit met als spicy touch magenta. Deze vernieuwing is ook doorgevoerd in de speciaal ontwikkelde giftboxes en draagtassen.

Het gebruik van kroonluchters geeft een rijk en intiem gevoel. Verschillende zintuigen worden geprikkeld door muziek met een sexy tintje en het continue verspreiden van een subtiele versie van het Hunkemöller parfum ‘Noir’ door de gehele winkel.

De nieuwe Honkemöller winkel

Zie hier onder het filmpje van de opening:

Kijk voor meer informatie op: http://www.hunkemoller.nl/nl_nl/