Overname No7 Contact Lenses door CooperVision

CooperVision kondigde dinsdag 27 april jl. de overname aan van No7 Contact Lenses. Dit bedrijf ontwerpt en produceert speciale contactlenzen die voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk worden gedistribueerd. Het bedrijf zal opereren binnen de CooperVision Specialty EyeCare-groep en een aanvulling vormen op een portefeuille van innovatieve producten die door oogzorgprofessionals worden gebruikt om uitdagingen zoals de progressie van bijziendheid bij kinderen en irregulaire cornea te managen. 

“No7 Contact Lenses is al enkele jaren onze partner in het Verenigd Koninkrijk. De overname stelt ons in staat meer van onze producten rechtstreeks aan te bieden via de gevestigde kanalen van No7, terwijl de toegang tot hun ontwerpen wordt uitgebreid”, vertelt Juan Carlos Aragón, OD, President van CooperVision Specialty EyeCare. “Samen kunnen we de oplossingen rond myopie management verder versnellen”.

“We hebben veel respect voor CooperVision en hebben een sterke werkrelatie met het Specialty EyeCare-team”, zegt Ashley Pepper, Managing Director van No7 Contactlenzen. “De overname zal ons helpen een nog grotere impact te hebben op de oogzorgprofessionals die onze contactlenzen voorschrijven, en op de volwassenen en kinderen van wie zicht en leven dankzij hen beter worden”.

Tags: