Paris chic met ELLE

Klassiek, dynamisch, geliefd; ELLE is het merk met Parijse chic als rode draad. Met mode en vrouwelijkheid stevig verankerd in haar DNA, bereikt ze de wereld, maakt stijl toegankelijk en juicht originaliteit toe. Dankzij de ELLE brillencollectie kunnen vrouwen deze Franse kracht snel omarmen in monturen die eigentijds en elegant zijn.

Voor het herfst-winterseizoen zijn de nieuwe ELLE monturen geïnspireerd door zowel romantische als geometrische invloeden. In elkaar gevlochten vlechten verfraaien sierlijke hoekstukken en veren op geselecteerde stijlen. Ontdek de aantrekkelijke en elegante twists. Metalen elementen met geometrische details of kleuraccenten zullen alle aandacht trekken. Deze spannende accessoires zorgen ervoor dat de herfstgarderobe er fris uitziet in rijke roze- en roodtinten, herfstgroen en winterse pasteltinten.

EL13498

Dit ELLE montuur is licht en comfortabel en gemaakt van TR90. Het ondiepe rechthoekige profiel met licht cat-eye touch is verleidelijk en modern. Het montuur is verkrijgbaar in mooie pasteltransparante tinten of klassiek zwart. Het grafisch metalen detail met handgeschilderd Neo 2 op de hoekstukken maken het model net even anders.

EL13499

Strike a pose met dit moderne ELLE montuur. De diepe cat-eye vorm en prachtige kleuren worden gecombineerd met een stijlvolle metalen versiering op de veren. Hedendaagse tinten, waaronder zwart, groen en rood, worden gecompenseerd door rijke havanna veren. Bij het havanna model is het net andersom, met klassieke zwarte veren!

EL13500

Houd de herfstlook eenvoudig maar chic met dit trendy metalen montuur van ELLE. De lijnen in roségoud of goud worden versterkt door handgeschilderde Neo 2 kleuraccenten op het voorstuk en op de veren in roze, groen, blauw of bruin. Comfort is een prioriteit in deze lichte look: dragers zullen blij zijn met een flexscharnier voor extra flexibiliteit.

EL13504

Probeer dit gewaagde ELLE montuur voor een iconische herfst- en winterstijl. Het zachte rechthoekige profiel van licht TR90 materiaal is verkrijgbaar in opvallend blauw, rijk havanna of mooie pastelkleurige gradaties. Romantische ontwerpinspiraties zijn te vinden in de opvallende metalen hoekstukken met hun elegante gedraaide effect.

EL13506

Ga voor goud met dit tijdloze metalen montuur van ELLE. De vrouwelijke cat-eye vorm is verkrijgbaar in zacht goud en roségoud met handgeschilderde Neo2 kleuren – zwart, bruin, rood of groen – op de bovenrand en de veren. Deze frisse en eenvoudige look wordt verrijkt door decoratieve twists op de hoekstukken en veren.

Meer informatie

www.charmant.com

Tags: