Pers mega enthousiast over eyewear 2013

Donderdag 8 november zijn de nieuwste eyewear collecties van Luxottica gelanceerd bij de pers. Hoofdredactrices, fashion directors en stylistes van d?? modetijdschriften van Nederland waren aanwezig om de laatste collecties en trends te bekijken.

Beau Monde, Cosmopolitan, ELLE, JAN, Jackie, JFK, Grazia en vele anderen waren in grote getale naar Zuidpool Amsterdam gekomen, beter bekend als het hippe StrandZuid in de zomermaanden. Ook modebloggers, online editors en grote Nederlandse dagbladen mochten niet ontbreken.

Tijdens de persdag werden de nieuwste collecties van Burberry, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Oakley, Persol, Prada, Prada Linea Rossa, Ray-Ban en Vogue gepresenteerd. Voor elk merk was er een vertegenwoordiger aanwezig die de stylistes informeerden over de trends voor 2013 en de inspiratie achter de brillen.

Doelstelling van deze persdag was het enthousiasmeren over de nieuwe collecties en het aanreiken van kapstokjes voor mooie redactionele stukken in de lente- en zomermodenummers. De reacties van de pers waren buitengewoon positief en met name de spiegelglazen trend en de gekleurde patronen werden zeer goed ontvangen.

Iedereen kon op de dag zelf brillen reserveren voor aankomende fashion shoots en modespecials en dit heeft men dan ook ruimschoots gedaan. Aangezien de tijdschriften altijd enkele maanden vooruit werken wordt de exposure verwacht in de lente- en zomernummers, qua timing perfect voor een grootse kick-off van het zonnebrillenseizoen onder de lezeressen. Wij zeggen, laat maar komen!

                    lux_2