Persol vernieuwt historische banden met filmindustrie

De 2012 Persol Prijs van het Venice International Film Festival werd toegekend aan de Amerikaanse regisseur Michael Cimino.

Cinema zit al lange tijd in het DNA van Persol’s: sinds de jaren 60 hebben de brillen herhaaldelijk geschitterd in een aantal van de meest representatieve films uit de Italiaanse en internationale cinematografie en uitgegroeid tot de persoonlijke keuze van vele artiesten en talenten uit de filmindustrie.

Persol’s sterke band met de filmindustie, die de tand des tijds heeft doorstaan, geeft aanleiding tot samenwerking met het Filmfestival van Veneti?? voor het achtste opeenvolgende seizoen dit jaar. De 2012 Persol Prijs van de Venice International Film Festival werd toegekend aan de grote Amerikaanse regisseur, scenarist ??n producer Michael Cimino om zo een “”legende van de internationale film te vieren.

Fabio d’Angelantonio, Chief Marketing Officer van de Luxottica Group, zegt: We zijn trots op onze prachtige samenwerking met het Venice International Film Festival.  Persol belichaamt de waarden afkomstig van authentieke kunst die met de hand gemaakt zijn en dit maakt Persol een onge??venaarde referentie in luxe accessoires. Veneti?? is de ideale locatie om filmtalent dat de Persol-stijl het beste uitdrukt in de perfecte omgeving te plaatsen”.

persolfilm2