Poetsen blijft de boodschap

Met deze slogan nodigt Abbott Medical Optics u uit op stand 19 tijdens het NCC.

Contactlenzen handmatig poetsen zorgt voor een optimaal en langdurig draagcomfort tijdens de dag. Met Complete RevitaLens  is een uitstekende desinfectie en reiniging gewaarborgd – de capaciteiten en resultaten van een peroxide-systeem met het gemak van een alles-in-“?n. Vanaf nu af aan scherp verlaagde prijzen.

Professioneel poeten

Om deze boodschap nog wat extra kracht bij te zetten heeft Abbott Medical Optics een professionele schoenpoetser op de stand uitgenodigd. Goed gepoetste schoenen gaan langer mee en blijven er stralend uitzien. Iedereen is welkom om elke dag een ander paar schoenen te laten poetsen en om de voordelen van Complete RevitaLens te leren kennen.

Nieuwe telg Blink

Tijdens het NCC lanceert Abbott Medical Optics de nieuwe Blink Intensive Plus 10ml. Deze comfortdruppel bevat maar liefst 0.38% hyaluronzuur wat voor meer dan 2 uur bewezen comfort zorgt. Blink Intensive Plus biedt daardoor d?? oplossing voor een hardnekkig gevoel van droge, ge??rriteerde ogen. Deze aanwinst in de Blink-familie zal gepast gevierd worden op stand 19.

Lezing

Meer informatie over de problematiek en oplossingen voor droge ogen tijdens de Abbott Medical Optics – Sponsor Lecture:  Unraveling the Lubricant Maze” door Caroline Christie op maandag 12 maart om 13.00 uur.