Polaroid Eyewear start TV-Campagne voor Suncovers

Polaroid Eyewear is een grootse TV campagne voor haar Suncovers gestart. Vanaf 10 juni worden dagelijks de 15-seconden Suncovers commercials uitgezonden op Nederland 1&2.

Gijs van Leeuwen, directeur van Polaroid Eyewear: “we hebben een uitgekiend uitzendschema vastgelegd waarin de 45-plusser meerdere malen wordt bereikt”. Polaroid Eyewear introduceerde Suncovers in 2009. “Na een aarzelend begin, werden de Suncovers al heel snel in het hart gesloten door de Nederlandse brildrager. Dankzij mond-op-mond reclame nam de vraag heel snel toe en uiteindelijk namen vele opticiens Suncovers op in hun assortiment.

“Toch zien we dat we er nog een hele grote groep kunnen bereiken. Ervaringen in Scandinavie en Zwitserland leren ons dat de vraag naar Suncovers vanaf de eerste uitzending explodeert”. Polaroid Eyewear adviseert de opticien dan ook genoeg Suncovers op voorraad te nemen en geen kansen mis te lopen.

“Bovendien, vervolgt Van Leeuwen, zie je in de commercial dat Suncovers ook gewoon hip kunnen zijn”  “Er is nu een range van maar liefst 32 verschillende varianten. Van Classic, Sporty, Kids, Vintage, Fashion tot de heel fijne Slim-line modellen, die heel mooi aansluiten op een lichtgewicht glasbril”. 

“Ja we gaan een beetje tegen de stroom in. Nu iedereen loopt te klagen over de omzet en driftig aan het bezuinigen is geslagen, gaan wij juist flink geld investeren om de consument naar de winkel te brengen. Sowieso ook goed voor de branche in het algemeen” Iedere klant die binnenkomt voor Suncovers ziet ook weer eens de nieuwe collectie, het werkt drempel verlagend en een oogmeting is zo aangeboden”

Deze week kregen alle opticiens een uitgebreid etalage pakket en kunnen er extra materialen zoals A1 en A3 posters besteld worden. Verder zijn er nog speciale Suncovers displays voorradig die bij een order van minimaal 10 stuks gratis zijn.

Bekijk onderstaande de commercial:

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=43889912&force_embed=1&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=1&color=00adef&fullscreen=1&autoplay=0&loop=0           

Untitled from dennis soser on Vimeo.

Meer informatie: www.polaroideyewear.nl