Prada Eyewear SS2016: stijlvol en krachtig

Ook dit seizoen blijft Prada trouw aan haar DNA: Fashion, innovatief en artistiek. Miuccia Prada toont haar SS2016 collectie in het hoofdkantoor van Milaan, Italië.

Het interieur is geheel in het goud gedecoreerd en past perfect bij de metalen details van de modellen. Het veelzijdige gebruik van metaal is tevens weerspiegeld in de Prada eyewear collectie. Net zoals op de catwalk is de eyewear collectie vrouwelijk, krachtig en stijlvol. Met deze brillen weet je zeker dat je deze zomer de show steelt!

De brillen uit de Catwalk collectie zijn echte fashion items en zullen bij modeliefhebbers zeer in de smaak vallen. Een perfecte blend tussen acetaat en metaal is het eerste wat opvalt. Dunne metalen veren met het Prada logo ingegraveerd zijn afgewerkt met een acetaten oor tip. De dubbele neusbrug is een trend die Prada en vele andere merken dit seizoen inspireert. De correctiemodellen bestaan uit klassieke designs, dunne profielen en afwerkingen met goud en zilver.

De Metal bridge collectie wordt gekenmerkt door de combinatie van metaal en acetaat. De modellen hebben mannelijke vormen en bestaan uit exclusieve acetaten waardoor functionaliteit en mode hand in hand gaan. Ook deze collectie is geïnspireerd op de catwalk; de neusbrug bestaat geheel uit metaal. De Metal Plague collectie bestaat uit klassieke metalen designs met masculiene vormen. De veer is versierd met een metalen plaat waar het Prada logo is gegraveerd in de veren, zoals Prada dat altijd doet in haar accessoires.

Het Triangle Evolution collectie laat de kracht van de driehoek zien! De modellen zijn geïnspireerd door het driehoekige logo van Prada en verbindt de veer met het voorstuk van de bril. Dankzij het speelse kleurenpalet en colour block effect stralen deze modellen een moderne en creatieve look uit.

Voor meer informatie: www.marchon.com