PRESS nodigt u uit om het toppunt van luxe brillen te ervaren

PRESS is gelanceerd als een nieuw baken van luxe in de brillenwereld, met een visie om brillen te creëren die de conventies overstijgen en ongeëvenaard vakmanschap omarmen. Met een vurig streven naar perfectie en toewijding aan duurzaamheid debuteerde PRESS met trots zijn eerste collectie op een schitterend feest dat samenviel met het belangrijkste brillenevenement van Noord-Amerika, Vision Expo East.

Het lanceringsevenement, gehouden te midden van de kleurrijke straten van Greenwich Village in New York City, belichaamde de niet zo stille luxe die PRESS definieert. De aanwezigen werden ondergedompeld in een intieme setting waar het ethos van het merk tot leven kwam, met brillen die even comfortabel als boeiend zijn. Terwijl insiders uit de branche PRESS begroetten als het meest opwindende nieuwe brillenmerk ter wereld, kende het merk een daverend succes en zette het een nieuwe standaard voor luxe brillen.

De kern van de filosofie van PRESS ligt in het geloof in het presenteren van brillen in de puurste vorm, waardoor prachtige materialen kunnen schitteren en tegelijkertijd wordt gegarandeerd dat de constructie zowel uniek als opmerkelijk comfortabel is. Elk zorgvuldig vervaardigd stuk is gemaakt van de beste milieubewuste materialen die beschikbaar zijn en weerspiegelt de toewijding van het merk aan duurzaamheid. Van verpakking tot product, het merk voldoet op unieke en bijzondere manieren aan de verwachtingen van zijn klanten, waardoor elke interactie met hun brillen een onvergetelijke ervaring wordt.

De debuutcollectie omvat 22 stijlen verdeeld over vier verschillende verhaallijnen, verkrijgbaar in zowel correctie als zonnebril varianten. Met een focus op het opbouwen van een wereldwijd merk, heeft PRESS zorgvuldig nagedacht over de pasvorm en de maat van de brug om tegemoet te komen aan klanten over de hele wereld, waardoor een perfecte pasvorm voor elke drager wordt gegarandeerd.

 

DE COLLECTIES:

De Streamline-collectie: Geïnspireerd door de elegantie van auto-design, viert Streamline uitzonderlijk metaal-vakmanschap. Elk montuur is met de hand vervaardigd uit puur titanium in Japan en beschikt over een onberispelijke constructie, op maat gemaakte OBE flex-scharnieren en Zeiss bio-nylon lenzen voor ongeëvenaard comfort en precisie.

De Dreamers-collectie: Geïnspireerd door de metalen uit de jaren 90, combineert Dreamers klassieke vormen met moderne constructies om een werkelijk frisse esthetiek te creëren. Elk montuur is handgemaakt in Japan van puur titanium en is voorzien van op maat gemaakte OBE-scharnieren en Zeiss bio-nylon lenzen, die een mix van nostalgie en innovatie bieden.

The Legends Collection: Legends is geïnspireerd op onze favoriete artiesten in een eigentijdse stijl en fascineert met zijn gedurfde esthetiek. Elk exemplaar is vervaardigd in Japan van exclusief op maat gemaakt bio-acetaat, versierd met kostbare metalen details en uitgerust met Zeiss bio-Nylon lenzen, die zowel comfort als stijl beloven.

De Timeless-collectie: Timeless belichaamt klassieke en comfortabele brillen en straalt vintage-geïnspireerde tinten en moderne elementen uit. Elk stuk, vervaardigd met 6 mm bio-acetaat van Mazzucchelli, is voorzien van op maat gemaakte draadkern en spannings-scharnieren en elegante polijst-technieken voor een werkelijk tijdloze uitstraling.

PRESS nodigt u uit om het toppunt van luxe brillen te ervaren, waar kunstzinnigheid, comfort en duurzaamheid samenkomen. Ga mee en herdefinieer de manier waarop de wereld naar brillen kijkt.