Proces voor het bepalen van ANFAO-bestuur voltooid

Zoals gepland aan het begin van haar termijn, werd Lorraine Berton, nu ANFAO voorzitter, ook voorzitter van de dochteronderneming IES Srl, het servicebedrijf dat met succes een aantal activiteiten beheert, waaronder het internationale brillenevenement MIDO | Milano Eyewear Show.

Afgelopen juli, in afwachting van het verschijnen van een geldige kandidaat als ANFAO President, vernieuwde de Association de aftredende organen van de Srl met een interim Raad van Bestuur om de continuïteit van het management te waarborgen. De Raad van Bestuur onder voorzitterschap van Giovanni Vitaloni, ANFAO’s vorige voorzitter, trad dus aan in het vooruitzicht van een latere wisseling met ANFAO’s toekomstige politieke leiders, op de manier en op het moment dat het meest geschikt en gunstig werd geacht. Nadat de MIDO 2024-editie met succes was afgesloten en alle activiteiten van de vereniging in gang waren gezet, was de tijd rijp voor de opvolging door voorzitter Berton.

Dankzij de nauwe samenwerking en gezamenlijke inspanningen van Lorraine Berton en Giovanni Vitaloni is de procedure voor het bepalen van het bestuur afgerond, waardoor een soepele overgang en strategische continuïteit in het beheer van de initiatieven van het gehele ANFAO-systeem is gewaarborgd.

“Ik wil Giovanni Vitaloni bedanken voor zijn werk gedurende deze jaren, waarin ik het genoegen heb gehad om samen te werken en actief met hem aan het roer te staan van ANFAO en IES Srl. De toewijding en inzet van iedereen hebben een cruciale bijdrage geleverd aan het succes van de activiteiten van MIDO en ANFAO. De projecten die tijdens zijn ambtstermijn zijn gelanceerd, zullen een stimulans zijn om zijn succes de komende jaren verder te verbeteren en te herhalen,” zei voorzitter Berton.

Vitaloni: “Ik heb er alle vertrouwen in dat onder leiding van Lorraine Berton IES nieuwe doelen zal blijven bereiken en de uitmuntendheid van onze industrie zal blijven bevorderen. Ik wil graag iedereen bedanken die de afgelopen 10 jaar met mij heeft samengewerkt, uitdagingen is aangegaan die niet gemakkelijk waren en heeft bijgedragen aan de vele successen die zijn behaald. Ik wens het nieuwe team veel succes met hun activiteiten, met als hoofddoel te werken in het belang van de bedrijven in onze industrie”.

Tags: ,