Procornea verwelkomt nieuwe accountmanager Iris Bakker

Procornea is vanwege haar groei op zoek gegaan naar een aanvulling van het salesteam. Deze heeft de fabrikant gevonden in Iris Bakker. Iris start deze maand als accountmanager voor West-Nederland.

Passie

Iris Bakker heeft jarenlang met veel plezier en passie voor het vak in een optiekwinkel gewerkt. Na het afronden van de opleiding Optiek heeft ze in twee optiekzaken de nodige ervaring opgedaan. De optiekbranche heeft haar passie omdat deze voor haar meerdere interesses combineert: contact met mensen, techniek en gezondheid. Iris haalt energie uit het vinden van de juiste oplossing en tevreden klanten.

Persoonlijkheid

Bij de vraag waarom ze voor een nieuwe uitdaging bij Procornea kiest zegt Iris: “Ik vind Procornea al jaren een super leuk bedrijf. De persoonlijke benadering naar klanten spreekt mij erg aan. Daarnaast staat Procornea voor kwaliteit en productontwikkeling. Alles bij elkaar maakt het een top bedrijf waar ik al enige tijd de vacatures in de gaten heb gehouden. Het bedienen van klanten business to business is nieuw voor mij. In combinatie met mijn jaren ervaring als opticien en het aanmeten van contactlenzen denk ik een goede partner te zijn voor de optiekondernemers.”

Eyeline wenst Iris Bakker een fijne en succesvolle tijd bij Procornea

Meer informatie

www.procornea.nl

Tags: