Profiteer van Procornea’s zomeractie met Ever Clean!

Heeft u de Ever Clean zomeractie al besteld? Profiteer nog tijdelijk van de speciale actieverpakkingen. Bij aanschaf van een Ever Clean kwartaalpakket krijgt uw klant een gratis travel pack van 60 ML én een toilettasje met spiegel. Super handig om mee te nemen in de handbagage of in een (hand)tas.

Ever Clean is een ideale contactlenzen vloeistof voor uw klant. Door het gebruik van Ever Clean worden de contactlenzen intensief gereinigd en blijven de lenzen comfortabel aanvoelen. Ever Clean bestaat uit een desinfectievloei­stof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een tweedelige tablet. De tablet bestaat uit een groene en een witte laag. De witte laag begint onmiddellijk met de reiniging en, versterkt door het “SELF ACTION”-effect, zorgt het direct voor de verwijdering van proteïne. Tegelijkertijd regelt de groene laag de vertraagde neutralisatie en verlenging van het desinfecteren door de waterstofperoxide. Kortom: een unieke alles-in-één combinatie!

Interesse? De Ever Clean zomeractie is te bestellen via MyProcornea of bel +31(0)313 677 677. De actie is alleen te bestellen per omdoos van 12 stuks. Wees er snel bij, want op = op.

 

Tags: