Registratie NCC 2012 geopend

Op 11 & 12 maart 2012 is het dan eindelijk zover. Dan vindt de vierde editie van het Nederlands Contactlens Congres plaats. Het thema voor deze editie is: “NCC 2012 – Getting In Control”. Het NCC 2012 vindt plaats in het NH Congres Centre Koningshof te Veldhoven. Schrijf u nu in via www.ncc2012.nl zodat u zeker bent van deelname en niets mist!

Programma
Het is de organisatie gelukt om een zeer aantrekkelijk en boeiend programma samen te stellen. Dit mag en kan u niet missen! Het programma is van zeer hoge kwaliteit met vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland. Er zijn meer dan 30 sprekers gecontracteerd die niet minder dan 80 lezingen verzorgen. Het programma is verdeeld in plenaire en parallel sessies. KLIK HIER voor een eerste blik op het voorlopige programma. Tijdens het NCC 2012 zullen er ook workshops worden gegeven.

Expositie leveranciers
Uiteraard is er tijdens het NCC 2012 een uitgebreide expositie van de contactlensleveranciers. In deze expositieruimte zal de gehele catering plaats gaan vinden en in het programma zijn regelmatig pauzes ingelast zodat u in alle rust de expositie kunt bezoeken en u kunt laten informeren over de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen.
 

Aanmelding & kosten
Ondanks een uitgebreider en een internationaal programma is het gelukt om u voor een aantrekkelijke prijs te kunnen laten deelnemen aan hét contactlens evenement van Nederland. Aanmelden is alleen mogelijk via www.ncc2012.nl. Op deze website vindt u eveneens een overzicht van de tarieven en belangrijke informatie.

Locatie en overnachten
Het congres wordt gehouden in NH Congres Centre Koningshof. Naast een schitterende congresaccommodatie beschikt het over een hotel met veel kamers. Gezien het uitgebreide programma verwachten wij een grote (internationale) opkomst. Wij raden u aan om snel kamers via NH Congres Centre Koningshof. vast te leggen zodat u er zeker van bent dat u een plekje heeft. Heeft u interesse in overnachten in NH Congres Centre Koningshof,  vraag dan naar de speciale NCC tarieven. Let op deze tarieven zijn slechts geldig tot en met 31 januari 2012.
 
Het congres wordt mogelijk gemaakt door de NAC (Nederlandse Associatie van Contactlensleveranciers) i.s.m. de ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging voor Contactlensspecialisten).