Reis met Essilor naar Silmo in Parijs!

Ook dit jaar organiseert Essilor Nederland een exclusieve, geheel verzorgde reis voor Uneyeted-leden naar de innoverende Silmo beurs. Wees er snel bij, want inschrijven kan nog tot en met 17 juli a.s.!

De tweedaagse reis naar Silmo vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 26 september. Voor haar Uneyeted-leden heeft Essilor een exclusieve reis geregeld met vervoer, een verblijf in een luxe viersterren hotel en een diner in de Eiffeltoren. Het hele programma en het inschrijfformulier vindt u op de Essilor business website (www.essilorpro.nl).

Positieve reacties
Eerdere Essilor Silmo-reizen ontvingen positieve reacties van opticiens. Ze waren enthousiast over de comfortabele reis, de goed geregelde transfers tussen de verschillende locaties en het restaurant ontving lovende reacties. Ook bleek het erg nuttig om gedurende deze dagen ervaringen uit te wisselen met mede-opticiens.

Vragen?
Heeft u vragen over de Essilor Silmo-reis? Dan kunt u contact opnemen met uw optiekadviseur of de Uneyeted Helpdesk (tel: 088 – 0888 111 / e-mail: [email protected]).