Rodenstock biedt haar klanten inspirerende masterclass ‘Energize your sales’

U bent er niet voor opgeleid en toch doet u het elke dag: verkopen! In de meeste gevallen gaat dit u prima af, maar soms baalt u er achteraf van dat u net niet het juiste haakje wist te vinden om te beginnen over die zonnebril op sterkte, waar de klant zeker plezier van zou kunnen hebben. Óf dat u niet de juiste argumenten paraat had om een hoogwaardiger product te verkopen, omdat uw focus teveel gericht was op de prijs van de vorige bril die de klant kocht.

Rodenstock onderzoekt continu hoe ze haar partners nog beter kan helpen om van bezoekende klanten ook echt kopers te maken. Niet alleen door het aanbieden van onderscheidende marketingactiviteiten en het ontwikkelen van digitale adviesprogramma’s, maar ook door hulp te bieden bij het verkooptraject.

Rodenstock biedt haar klanten daarom nu de masterclass ‘Energize your sales’ aan. Een 10-tal salestrainingen die stuk voor stuk gericht zijn op wat u graag wilt: van uw klanten fans maken door ze een advies te geven dat hun verwachtingen overtreft.

De Masterclass serie ‘Energize your sales’ start op 12 april a.s. en is eenvoudig te volgen via een online platform. De optiekondernemers die deelnemen aan het Marketing Jaarplan van Rodenstock zien het helemaal zitten met die masterclasses en hebben hun medewerkers al ingeschreven.

Ziet u ook de meerwaarde en investeert u graag in uw eigen ontwikkeling dan biedt Rodenstock u ook de gelegenheid om een ‘master’ te worden. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

Voor Marketing Jaarplan deelnemers van Rodenstock is de masterclass gratis voor één deelnemer. Bent u geen deelnemer van het Marketing Jaarplan, dan betaalt u € 249,- voor één deelname en € 99,- voor iedere extra deelnemer.

Inschrijven is makkelijk, maar moet wel gebeuren vóór vrijdag 26 maart 17.00 uur. Inschrijven doet u via deze link: www.forms.office.com of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld in de e-mail de naam en het adres van uw optiekzaak en met hoeveel personen u mee wilt doen.

Rodenstock ziet u graag op 12 april bij de start van de gezamenlijke reis naar ultieme klanttevredenheid!

Tags: