‘s Werelds eerste, voorgevulde contactlenshouder

Oté Group en Polaroid Contact Lens Solutions introduceren een nieuwe productlijn, speciaal ontworpen voor gebruik tijdens reizen en vrijetijdsbesteding.

De Contactspod is een zeer eenvoudige, maar ingenieuze manier van het bewaren van contactlenzen in een verzegelde contactlenshouder. Deze contactlenshouder, voor eenmalig gebruik, is vooraf gevuld met een steriele alles-in-één vloeistof, geschikt voor alle contactlensdragers.

 

De Contactspod heeft de grootte van een make-up doosje en bevat een linker en rechter compartiment, met daarin een afgesloten steriele en hydraterende alles-in-één lensvloeistof. Deze oplossing wordt geproduceerd door de leverancier Oté Group. De Contactspod zorgt voor een luchtdichte afsluiting, waardoor contactlenzen veilig bewaard kunnen worden en klaar zijn voor volgend gebruik.

 

Travel Pack


Het compacte ontwerp maakt de Contactspod perfect voor gebruik tijdens reizen. Zo pleiten veel luchtvaartmaatschappijen voor het verwijderen van contactlenzen tijdens een vlucht. Ook is de Contactspod perfect voor gebruik tijdens Spa-activiteiten, bij zwemmen of snorkelen en in feite elke gelegenheid waarbij het verwijderen van contactlenzen is vereist. De Contactspod is verkrijgbaar voor reizigers als Travel Pack; 2 x Contactspod & hersluitbaar tasje & 5 x Polaroid oogdruppel flacons voor eenmalig gebruik, conserveermiddelvrij en met Vitamine B5 tegen uitdroging en irritatie.


Verkrijgbaar in eigen label

 

De Contactspod is ook verkrijgbaar als private label product. Dit kan als enkelproduct en in het volume van de Travel Pack en deze kan geheel worden ontworpen naar wens van de klant.

Vloeistoffen


Ook nieuw van Polaroid Contact Lens Solutions in samenwerking met Oté Group zijn “The Solution” producten. Dit is een alles-in-één vloeistof met Pro-vitamine B5, voor ultiem comfort en perfecte reiniging. “The Solution” is beschikbaar in 100ml, 250ml en 360ml flessen.

Onderzoek


Uit onderzoek blijkt dat een grote en belangrijke groep bedrijven en consumenten enthousiast zijn over de voordelen van de Contactspod. Onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door een vooraanstaande contactlens consultant (heeft deelnemers meer dan 1 maand mondeling ondervraagd in een toonaangevende apotheek), laat het volgende zien:

  • 86% van de ondervraagde contactlensdragers zitten wel eens in een situatie waarin zij graag hun contactlenzen zouden verwijderen, maar geen opbergmateriaal beschikbaar hadden.
  • 90% van de ondervraagde contactlensdragers is geïnteresseerd in een steriel voorgevulde contactlenshouder.
  • 80% zegt meer dan twee keer per jaar gebruik te zullen maken van het product en 29% zegt meer dan 10 keer per jaar van dit product gebruik te zullen maken.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Oté Group
T. (0)413 26 31 03
Email: [email protected]
www.ote.nl
www.polaroidcontactlenssolutions.com

 

 

Hieronder een mooie preview…

 

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=36702193&server=vimeo.com&show_title=0&show_byline=0&show_portrait=0&color=00adef&fullscreen=1&autoplay=0&loop=0     “