Samenwerking OPTIEKadviseurs® en Centrop

De huidige marktomstandigheden vragen steeds meer van zelfstandige optiekondernemers. Zaken als de uitbreidende ketens, het financieel sturen op cijfers, rendabel ondernemen en zeker ook het tekort aan personeel zijn uitdagingen die aandacht vragen. Met name dat laatste zorgt er vaak voor dat de eigenaar de hele dag in de winkel werkt, terwijl er ook aan de winkel gewerkt moet worden.

Serviceplatform OPTIEKadviseurs® biedt zelfstandige opticiens een scala aan diensten en adviseurs, allemaal gericht op het ontzorgen van de zelfstandige opticien. Centrop is een inkoopvereniging voor zelfstandige opticiens, die naast inkoopvoordeel veel meer biedt. Ook Centrop heeft diensten en adviseurs waar de leden gebruik van kunnen maken. Omdat beide partijen zo goed op elkaar aansluiten en een aanvulling vormen op elkaar, zijn ze per 1 juli jl. een intensieve samenwerking aangegaan waarbij ze samen klaarstaan voor elke zelfstandige opticien.

Het serviceplatform OPTIEKadviseurs® blijft zelfstandig en is voor iedere opticien rechtstreeks bereikbaar. Het enige wat gaat veranderen is dat de backoffice voortaan verzorgd zal worden door het Centrop-team. Ben je lid van Centrop? Dan ontvang je bepaalde voordelen op de diensten die OPTIEKadviseurs® aanbiedt. Maar OPTIEKadviseurs® blijft een onafhankelijk en zelfstandig serviceplatform.

Samen zullen OPTIEKadviseurs® en Centrop elke zelfstandige opticien de ruimte bieden om te ondernemen. Juist in uitdagende tijden maakt samenwerken samen sterker.