Samenwerking Sauflon en OptoTrain

Sauflon Central Europe BV heeft de afgelopen jaren een belangrijke plaats verworven op de Nederlandse en Belgische contactlensmarkt.

 

Het van origine Engelse bedrijf legt zich toe op kwalitatief hoogwaardige contactlenzen en -vloeistoffen, speciaal voor de professionele optiekmarkt. Een van de speerpunten van Sauflon is dan ook de ‘opticians only’ strategie.

 

Behalve in Engeland heeft Sauflon een ultramoderne fabriek in Boedapest (Hongarije). Deze productiefaciliteit biedt sinds kort ook onderdak aan het Centre of Innovation. Hier worden op internationaal niveau trainingen gegeven aan  contactlensaanpassers en deze vormen een perfecte combinatie met de productie-unit.

 

ruud2

Ruud van ’t Bosch

 

Groei en professionaliteit vertalen zich niet alleen in productie maar -juist- ook in mensen. Vanuit deze gedachte gaat Ruud van ‘t Pad Bosch, van OptoTrain Training & Consultancy, Sauflon ondersteunen op het gebied van Professional Services.

 

De samenwerking gaat per 1 september 2013 van start en is tot stand gekomen vanuit eerder contact tussen Remco Engelhart, managing director Sauflon Central Europe BV, en Ruud van ‘t Pad Bosch tijdens een bezoek aan de fabriek in Boedapest.

 

“Wat mij bijzonder aanspreekt in Sauflon is de visie dat de optiek beschermd moet worden en dat voortdurend wordt gewerkt aan een geavanceerd contactlens- en vloeistoffenprogramma. Ik verheug me erop samen met Sauflon te bouwen aan  het verdere succes van de organisatie”, aldus Ruud van ‘t Pad Bosch.

 

www.sauflon.nl