Sauflon: home delivery, nieuwe verpakkingen én nieuwe distributeur

Contactlenzenfabrikant Sauflon timmert hard aan de weg; letterlijk. De manier waarop de producten hun weg naar retail en consument vinden, is een nieuwe richting ingeslagen.

 

Onder de naam SAFE heeft Sauflon een home delivery service ontwikkeld. Als opticien kunt u vanaf nu uw klanten extra service bieden door hun contactlenzen en vloeistoffen iedere drie maanden naar hen toe te sturen. Uw klanten hoeven alleen nog voor hun halfjaarlijkse controle naar uw winkel te komen. 

 

U bestelt de SAFE pakketten bij Sauflon en ontvangt vervolgens een omdoos met daarin 24 verzenddozen met de gewenste vloeistof én 2 bijbehorende lenshouders. Het SAFE pakket is verkrijgbaar in diverse varianten, waarbij u kunt kiezen uit Synergi (2 x 250 ml), Hy-care (2 x 250 ml) en All in one light (2 x 250 ml). 

 

sauf1

 

NEWSFLASH: Hy-care is nu ook leverbaar in 3 x 250 ml! Vanaf december komt daar bovendien een 100 ml én een verpakking met 2 x 380 ml + 100 ml bij. De 100 ml is ideaal voor in het vliegtuig en daarmee een handige marketingtool voor u!

 

Sinds 1 november is Sauflon aangesloten bij Distroptiek. Dit heeft voor de klanten van Sauflon een aantal voordelen: de bestelde producten zijn binnen 48 uur in huis; geen risico op beschadigde pakketten; de producten zijn ’s ochtends al vroeg binnen en kunnen indien nodig geretourneerd worden via Distroptiek.

 

“Snelheid, gemak en service staan bij ons hoog in het vaandel”, vertelt Remco Engelhart van Sauflon. “We doen er alles aan om het onze relaties zo comfortabel mogelijk te maken en daarom hebben wij gekozen voor deze vorm van distributie én voor onze eigen home delivery service. Dat betekent voor de opticien minder rompslomp, terwijl hij meer service op maat kan leveren”.

 

sauf3