Sauflon introduceert ’s werelds eerste digitale contactlenshouder

sauflonhouder

 

Een contactlenshouder die de consument een seintje geeft als het tijd is de lenzen te vervangen? Dat klinkt als science-fiction, maar is vanaf nu realiteit.

 

Sauflon introduceert namelijk de eerste digitale contactlenshouder ter wereld: de Digicase. In deze revolutionaire houder kan een gewone lenshouder worden geplaatst en uw consumenten kunnen kiezen uit een timer voor 14 of 30 dagen. Heel simpel, heel effectief!

 

De Digicase is modern vormgegeven, verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een handige spiegel zodat consumenten overal –en altijd op tijd- hun lenzen kunnen vervangen. Ideaal tijdens vakanties en weekendjes weg.  Wist u dat een consument die zijn of haar contactlenzen te lang draagt, u omzet kost? De Digicase kan u dus winst opleveren. Bovendien is hij tevens verkrijgbaar onder private label; nóg een reden om kennis te maken met deze revolutionaire lenshouder.

 

De Digicase kost € 5,85 (p.st.) en wordt geleverd per display van 12 stuks. Wanneer u in oktober een display bestelt, ontvangt u hiervan 3 Digicases gratis (9+3). Deze introductieactie is geldig van 1 t/m 31 oktober 2012.

 

Voor meer informatie over de Digicase of een bestelling kunt u contact opnemen met de Customer Service van Sauflon, via T. 0165-593 670 of E. [email protected].

 

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=49832354&force_embed=1&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=1&color=00adef&fullscreen=1&autoplay=1&loop=1 “