Sauflon lanceert Guarantee Fit Program

Clariti” Toric, de nieuwste silicone hydrogel toric maandlens van Sauflon, is in Nederland bijzonder enthousiast ontvangen. Daarom wil Sauflon iedereen kennis laten maken met de kwaliteiten van deze contactlens, waaronder de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en een hoog watergehalte. Hiervoor heeft de fabrikant het ‘Guarantee Fit Program’ in het leven geroepen.

Van 1 april tot en met 30 juni 2011 heeft u de mogelijkheid een sixpack Clariti” Toric te proberen en indien de sterkte niet correct is, dit kosteloos te ruilen voor de juiste sterkte. Mocht de lens niet aan uw eisen voldoen, kunt u deze kosteloos retourneren. Ook als de verpakking is geopend! U krijgt dus de kans uw klant direct gebruik te laten maken van een halfjaarpakket Clariti” Toric, zonder de daarbij behorende risico’s.

De voorwaarden voor het Guarantee Fit Program zijn als volgt:

” Lenzen dienen binnen de periode van 1 april t/m 30 juni 2011 te worden afgenomen.
” Per sixpack kan men “?n lens testen. Als er meerdere lenzen uit het doosje zijn, kunnen we het sixpack niet crediteren.

Wanneer u een klant kennis wilt laten maken met een type lens, zult u meestal eerst een testlens bestellen. Wanneer u echter gebruikt maakt van het Guarantee Fit Program profiteert u van de volgende voordelen:

” Uw klant heeft de mogelijkheid eerst te testen en u heeft direct omzet!
” Uw klant heeft direct voor een half jaar lenzen in huis als de lens goed bevalt.
” Wij hanteren een Optician Only Policy. Als de lenzen goed bevallen, zal de kans groter zijn dat klanten bij u in de winkel terugkomen voor herhalingsaankopen. Hierdoor blijft de omzet behouden.
” Wanneer de lenssterkte niet correct is, kunt u de lenzen omruilen voor een andere sterkte, en wanneer de lens niet aan uw eisen voldoet, kunt u deze retourneren.