Sauflon organiseert actie met Rituals

Wat is de overeenkomst tussen een contactlenzenfabrikant en een wellnessmerk? Die lijkt misschien ver te zoeken, maar in het geval van Sauflon en Rituals ligt dat anders.

 

Beide merken staan voor kwaliteit en zijn gericht op goede verzorging en een comfortabel gevoel. Vandaar dat Sauflon deze winter samen met Rituals een aantrekkelijke actie op touw heeft gezet rond de vloeistoffen Hy-Care en Synergi™.

 

Het motto van Rituals is dat je van gewone, dagelijkse dingen iets bijzonders moet maken en dat spreekt Sauflon erg aan. Het ritueel rond het inzetten en uitnemen van contactlenzen verdient ook extra aandacht en de gebruikte vloeistof speelt daarin een belangrijke rol. Deze moet reinigen, verzorgen én een comfortabel gevoel geven.

 

ritual5

 

Opticiens die in de actieperiode (van 1 januari t/m 28 februari 2013) 3 omdozen grootverpakkingen Synergi™ en/of Hy-Care bestellen, ontvangen één luxe Rituals Hammam pakket en 8*/12** mini’s doucheschuim van Rituals cadeau. Van deze actie mag gedurende de looptijd meerdere malen gebruik worden gemaakt. *250 ml, 380 ml, 3x 380 ml **3x 250 ml.

 

Neem voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling contact op met de customer service van Sauflon: tel. 0165 593 670 of stuur een email naar [email protected].

 

ritual3