Schaatsen met Rintje Ritsma op de coolste baan van Nederland

Polaroid Eyewear B.V. maakt aan het begin van 2014 al direct een start met haar incentive programma. Op maandag 3 februari 2014 vinden de schaatsclinics met Polaroid Ambassadeur Rintje Ritsma plaats op de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion van Amsterdam.

Gijs van Leeuwen, directeur van Polaroid Eyewear; “De Coolste baan van Nederland wordt op maandag 3 februari 2014 één groot Polaroid schaatsfeest. Het gaat daarbij ook om de beleving eromheen. We maken deze beleving compleet maken met hun ambassadeur Rintje Ritsma, die tijdens het schaatsen de nuttige tips kan geven je techniek te verbeteren”.

Rintje Ritsma

Schaatsen past goed bij Polaroid. De combinatie van zon en schitterend ijs zijn de ideale mix om de voordelen van de Polaroid polariserende lenzen zelf te ervaren. Daarnaast is schaatsen sowieso een typisch Hollandse traditie waar we ’s winters allemaal naar uitkijken.

Het logo van de coolste baan van Nederland

Schaatsen in het Olympisch Stadion Amsterdam, een historisch monument in de Nederlandse geschiedenis, is een unieke belevenis. Polaroid wil bijdragen aan een onvergetelijke herinnering voor haar gasten.

De dag bestaat uit divers shifts ( 12.30 – 15.00 uur & 16.00 – 18.30 uur ) waarbij uiteraard naast een borrel een uitgebreid Hollandse winterstamppotten buffer wordt aangeboden én een unieke herinnering cadeau. Door de makkelijke tijden kan het voor iedereen uit Nederland mogelijk zijn hier aan deel te nemen.

Veel opticiens hebben zich al aangemeld voor een clinic met Rintje. De aankomende week worden diverse relaties nog direct benaderd en zij die heel graag nog aan willen sluiten zijn uiteraard welkom en kunnen hun persoonlijke Area Manager in hun gebied te bellen.

Over de Coolste Baan van Nederland:

Van 1 februari t/m 2 maart 2014 wordt het Olympisch Stadion omgetoverd tot de Coolste Baan van Nederland . De Coolste Baan van Nederland wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor KPN, TVM verzekeringen, EY en Van Dobben. Er komt een unieke schaatssfeer in een historische setting waar jong en oud zelf de schaatsen kunnen onderbinden met als afsluiting het KPN NK Sprint & Allround.

Kijk voor meer informatie op: http://www.decoolstebaanvannederland.nl/