Schrijf u in voor de Centrop “Pitstop” Ledendag


Na een succesvolle Centrop-Sales, heeft het Centrop alweer het volgende evenement voor haar leden gelanceerd; de Centrop “Pitstop” Ledendag! En het inschrijven is begonnen!

Op 6 juni aanstaande wordt de opticien even uit zijn vertrouwde optiekomgeving gehaald om samen met zijn leverancier – op informele wijze – de race aan te gaan tijdens de Centrop “Pitstop”. De Centrop “Pitstop” zal plaatsvinden op Circuit Park Zandvoort.

Maar liefst 24 van de Centrop-leveranciers nemen deel aan de Centrop “Pitstop”. Zij stellen elk ten minste één team samen van in totaal 10 personen. Centrop-leden kunnen zich rechtstreeks aanmelden bij het Centrop ([email protected]) of bij een van onderstaande deelnemende leveranciers;

HOYA Pajuk AVA Brillen
Shamir Essilor Optiplus
Marchon Rodenstock Coopervision
OWP H.O.C. ZEISS
SEIKO Odé Eschenbach
Luxottica Procornea Bausch+Lomb
Eyes2Be Silhouette Osinga
NKL E.N.O.T. Sàfilo

Programma

De deelnemers worden in de ochtend ontvangen op Circuit Park Zandvoort, waarna een korte uitleg van het programma volgt door Michael Bleekemolen. Aansluitend gaat het actieve gedeelte van start, met o.a. de volgende activiteiten:

  • zelf rijden over het circuit van Zandvoort in een raceauto
  • dragracen
  • meerijden met een ervaren coureur op racesnelheid
  • off-road quad of 4×4 rijden
  • slippen
  • karten
  • etc. etc.

Genoeg ‘stoere’ redenen dus om deel te nemen!

De Centrop “Pitstop” zal afgesloten worden met een gezellige borrel en overheerlijke BBQ. Dit alles onder begeleiding van de (inmiddels welbekende) band “Cuata”. Cuata begeleid de Centrop Ledendag al voor de vijfde keer. Zij zijn een bijzonder drietal die met hun Mediterraanse, Caribische muziekstijlen overal sfeer weten te maken.

Meer informatie over de Centrop “Pitstop” kunt u opvragen bij het Centrop, tel. 026 364 80 48 of mail [email protected].