Interessante ‘Meet and greet’ bij Bobo’s Eyewear

Maandag 20 juni jl. vond in het Sports Business Center in Leusden het jaarlijkse Brand Event plaats. Bobo’s Eyewear presenteerde hier de (nieuwe) collecties van SPY, Bollé en CéBé en nieuwe accessoires van Chrome Industries en XION Protective Gear. Maar er was meer nieuws bij Bobo’s. Als sponsor van professioneel snowboarders Melissa Peperkamp en Bart Poll, had het Bossche bedrijf beide topsporters uitgenodigd voor een meet and greet.

Directeur Brian Kragt: “We werken nauw samen met deze twee sporters. Hartstikke leuk natuurlijk dat ze in hun drukke trainingsschema’s tijd vrij konden maken om hier een dag aanwezig te zijn. Met Bollé sponsoren we Melissa al jaren en sinds vorig jaar doen we hetzelfde met Bart Poll, die onze SPY ambassadeur is. Sinds anderhalve maand zitten we hier in een nieuwe showroom. Een mooi hoekpand, gelukkig nog steeds tussen de wintersportmerken, maar het is vooral een stuk groter. Dat was ook wel nodig. Met Chrome Industries (o.a. fiets- en koerierstassen) en XION (sportkleding met high tech protectie) maken we ons merkportfolio interessanter voor de retail. Gevolg was wel dat we moesten uitbreiden. We kunnen hier onze collecties nog beter presenteren, hebben een fraaie etalage en hebben ook een extra werkplek gecreëerd. Voorlopig kunnen we hier wel een tijd vooruit”.

Meet and greet

Melissa en Bart hadden het prima naar hun zin. “Het is zeker geen verplicht nummertje”, zegt Melissa, die afgelopen Olympische Spelen nog zo goed presteerde. “Een praatje maken, af en toe een handtekening of een foto en met Henk (Henk Huigens: accountmanager Bollé) lekker nieuwe brillen en helmen uitproberen”. Ook Bart, die voor zijn sport tegenwoordig ruim de helft van het jaar in Oostenrijk woont, vermaakte zich prima. Hij is ambassadeur van SPY (accountmanager Eva van Arnhem) en kon gelukkig ook een dag vrijmaken voordat hij binnenkort op trainingskamp naar Zweden vertrekt.

Kortom, een geslaagde dag bij Bobo’s Eyewear. Sportretailers die het Brand Event gemist hebben, zijn het hele jaar van harte welkom om de nieuwe showroom in het SBC te Leusden te komen bekijken!