Serengeti sponsort Dad???s Moment

The Class Company organiseerde voor de derde keer in samenwerking met diverse sponsoren, waaronder Serengeti zonnebrillen, “Dad”s Moment” waarbij bekende vaders in de watten werden gelegd!

Net als voorgaande jaren werden bekende jonge vaders of toekomstige vaders uitgenodigd om in de watten gelegd te worden. De vaders kregen diverse behandelingen waaronder een manicure en een hand-/voet behandeling bij Dr. Fish. Naast deze behandelingen trokken de vaders veel aandacht toen ze rond reden in de nieuwe Renault Twizy”s. 

Onder de gasten waren onder andere Dean Saunders, Wilfred Genee, Jan Joost van Gangelen, Michael van der Plas, Amir Charles, Tim Murck en Martin van der Starre. Vincent van Gemert en V??ronique van Kessel van Bobo”s Eyewear, waren na afloop aanwezig op de sponsorborrel in Amsterdam.

Diverse BN”ers wilden graag kennismaken met de nieuwe Serengeti zonnebrillen. Ze werden dan ook positief ontvangen. Kortom het was een zeer geslaagde sponsoring van werelds beste zonnebril voor onderweg ” SERENGETI “.

Wilt u als opticien ook graag kennis maken met de nieuwe Serengeti modellen? Bezoek dan de zonnebrillenbeurs! De beurs vindt plaats van 10.00 tot 19.00.

zonnbeurs