Shamir en Oogfonds bundelen krachten voor betere ooggezondheid

Shamir is ontzettend trots om aan te kondigen dat ze vriend van het Oogfonds is. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in hun gezamenlijke missie om ooggezondheid te bevorderen en de levenskwaliteit van mensen te verbeteren. De gedeelde kernwaarden vormen de basis van deze samenwerking en benadrukken het belang van innovatie, bewustwording en zorg.

 

Waarom samenwerken met het Oogfonds?

Het Oogfonds zet zich in voor het voorkomen en behandelen van oogziekten en oogaandoeningen. Met hun jarenlange ervaring en toewijding aan onderzoek en voorlichting is het Oogfonds een onmisbare speler in de wereld van oogzorg. Bij Shamir delen ze dezelfde passie voor ooggezondheid. De geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen van Shamir sluiten naadloos aan bij de missie van het Oogfonds.

 

Gedeelde kernwaarden

De samenwerking is gebaseerd op een aantal belangrijke kernwaarden:

  • Passion for innovation: Shamir blijft innoveren om de beste producten en diensten te bieden. Het Oogfonds ondersteunt onderzoek en ontwikkeling om nieuwe behandelingen en preventiemethoden te vinden.
  • Service is beautiful: Bij zowel Shamir als het Oogfonds staat service centraal in alles wat ze doen. Ze geloven dat uitstekende service niet alleen een mooie waarde is, maar ook een essentieel onderdeel van hun missie om ooggezondheid te bevorderen en het welzijn van mensen te verbeteren.
  • Be the best, but never rest: Shamir streeft ernaar om de beste te zijn in alles wat ze doen en ze blijven doorontwikkelen in nieuwe technologieën. Deze kernwaarde sluit perfect aan bij de missie van het Oogfonds om voortdurend te werken aan betere ooggezondheid en het verbeteren van levenskwaliteit. Samen zetten ze zich in voor voortdurende verbetering, innovatie en uitstekende zorg voor klanten en patiënten.
  • Agility: Agility betekent ook dat ze flexibel zijn in hun samenwerkingsverbanden. Door nauw samen te werken met het Oogfonds, kunnen ze hun strategieën en initiatieven aanpassen aan nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat ze altijd effectief en efficiënt kunnen werken aan gemeenschappelijke doelen.

Bij Shamir geloven ze in de kracht van samenwerking om een positieve impact te maken. Met het Oogfonds als partner zijn ze ervan overtuigd dat ze samen een groot verschil kunnen maken in de wereld van ooggezondheid. Shamir kijkt ernaar uit om u op de hoogte te houden van de voortgang en om samen te werken aan een toekomst met goed zicht en gezonde ogen voor iedereen.

 

Dam by Night – laatste tickets beschikbaar!

Om de samenwerking te versterken, gaan Shamir en Oogfonds zaterdagavond 21 september 2024 met een aantal collega’s en klanten de Dam by Night lopen. Op die manier zullen ze ook dit jaar weer een bedrag inzamelen voor wetenschappelijk oogonderzoek. Heeft u interesse om mee te lopen? Mail dan naar Simone Jagtenberg, [email protected]. Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar. Blijf Shamir daarnaast volgen voor meer updates en nieuws over gezamenlijke projecten en initiatieven. Samen bouwen we aan een toekomst met goed zicht!

 

MEER INFORMATIE

www.shamir.com/nl/for-professionals/blog/samenwerking-oogfonds-en-shamir

Tags: ,