Silhouette TMA Unify: bekroonde harmonie

Silhouette combineert het beste van Vision Sensation en Titan Minimal Art – The Icon in een innovatief nieuw product: TMA Unify. Hier winnen ze de IF Design Award 2018 mee.

Vervagende grenzen

De TMA Unify doet alle grenzen tussen glazen, hoekstuk en neusbrug vervagen. De nieuwe geïntegreerde verglazingstechnologie doet alle aparte onderdelen naadloos in elkaar overlopen, waardoor ze een perfect geheel vormen. Het hoekstuk en de neusbrug worden namelijk verlijmd in een groef in de glazen. Het resultaat is de optimale combinatie van glazen en montuur van Silhouette Vision Sensation, met harmonieuze lijnen en een onbeperkt zicht.
Net zo innovatief is het ontwerp van het oorstuk. Het titanium en SPX creëren samen een unieke en elegante look.

IF Design Award

Het keurmerk voor uitmuntende prestaties in design en kwaliteit, de IF Design Award, is dit jaar naar Silhouette gegaan. Roland keplinger, hoofd Design Silhouette International, reageert: “We zijn verheugd dat we de IF design award 2018 hebben gewonnen. Een prestigieuze prijs die niet alleen onze ontwerpexpertise erkent, maar ook onze passie voor het creëren een van ‘s werelds beste brillen.”

Meer informatie

www.silhouette.com