SILMO 2012: de sleutel tot zakelijk succes

De aanstaande editie van de international optiekbeurs SILMO vindt plaats van   4 t/m 7 oktober 2012 in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte. Op een beursoppervlakte van 80.000m2 wordt een compleet aanbod gepresenteerd door bijna 900 exposanten met 1.400 merken, bestemd voor alle activiteitensectoren.

De aankomende beurseditie presenteert een uitgebreid evenementenprogramma, een innovatief en compleet aanbod van exposanten en is daardoor d?? gelegenheid bij uitstek voor alle inkopers, distributeurs en opticiens voor zaken en uitwisseling.

Het aanbod van de SILMO 2012 beslaat alle activiteitensectoren van de optiekbranche: brillenmonturen, zonnebrillen, glazen, contactlenzen, instrumenten en equipment, low vision, materialen en onderdelen. De beursorganisatie verwacht dit najaar 35.000 vakbezoekers uit Frankrijk, Europa en andere continenten (56% internationaal), die op de vakbeurs een zeer compleet en exclusief aanbod in elk segment zullen aantreffen: ontwerp, luxe, merken van specialisten, modelicenties, sport, kind, importmerken”.

Ter aanvulling op het aanbod van de exposanten beschikt de SILMO dit jaar weer over een uitgebreid evenementenprogramma, waar bezoekers de laatste trends, innovaties, nieuwe collecties en merkintroducties kunnen ontdekken:

MO by SILMO
Een originele en interactieve digitale uitgave voor het ontdekken van de belangrijkste trends, voor, tijdens en na de beurs, op internet en tijdens de Silmo.

Inno By Silmo
Een expressieve beursruimte voor de presentatie van innovaties en bijzondere producten.

Workshop Merchandising
Een workshop waarbij opticiens idee??n merchandising krijgen voor een optimaal effect van de winkelinirichting.

+

Een evenementenruimte aan de ingang van hal 6.

Innovation & Trends INSPIRATION, DISCOVERIES
Ieder jaar vormt dit internationale evenement een beloning voor kennis, talent, creativiteit en innovatie: een uniek kwaliteitslabel!

Community & Discussion NETWORK MEETING
De eerste virtuele community LINK BY SILMO voor professionals wereldwijd, met de mogelijkheid tot uitwisseling en informatie, 24 uur per dag, het hele jaar door.

Education & Information SCIENTIFIC COLLOQUIUM
Een colloquium waar alle professionals terecht kunnen voor het verrijken van hun kennis, ontwikkeling en beroepsmatige uitwisseling. Algemeen thema ?? refractie ?? op 4 en 5 oktober. Inschrijving op silmoparis.com

Tenslotte speelt de SILMO d”Or ceremonie zich af op een verassende locatie in Parijs, en bekroont in elke productcategorie de meest creatieve en technologische innovaties onder de deelnemende exposanten, geselecteerd door een jury van vakspecialisten, grote internationale inkopers en vakpers, alsmede de voorzitter van de Silmo.

Voor meer beursinformatie, de aanvraag van toegangsbadges en de community LINK by SILMO, non-stop informatie en uitwisseling: www.silmoparis.com