Sinner verrast met Tv-commercial

Het Nederlandse lifestyle- en sportmerk SINNER is de afgelopen weken druk bezig geweest met de opnames van haar eerste Tv-commercial, die vanaf half maart op MTV uitgezonden zal worden.

DJ’s Jody Koenders en Carita La Nina produceerden samen een track voor de commercial waarmee SINNER het “As I am”-gedachtegoed nadrukkelijk op de voorgrond heeft geplaatst.

In de commercial worden vier personages met uiteenlopende passies gevolgd die ieder op hun eigen manier rebels en grensverleggend bezig zijn. Maar er is meer, want het verhaal gaat online verder.

Op YouTube zal een langere versie van de commercial te zien zijn. Ook komt er per personage een eigen versie. Deze individuele videoclips zullen onder meer een interview en extra scenes bevatten.

Bij de casting was het een vereiste dat elk personage het verhaal van SINNER op een rauwe en pure manier kan uitbeelden. Het oog viel al snel op twee extreme sporters uit het eigen Pro Team, te beginnen met kiteboarder Kevin Langeree.

Deze voormalig wereldkampioen freestyle was begin februari nog winnaar van het prestigieuze RedBull King of the Air-event in Kaapstad, Zuid-Afrika. En wat te denken van Maxine Sapulette, meervoudig wereldkampioene wakeboarden. Het kwartet wordt gecompleteerd door DJ & Producer Carita La Nina en de Amsterdamse kunstenaar Freek Hakvoort.

Kijk voor meer info op: www.sinner.eu