Slim en eenvoudig zelf inslijpen met de Essilor Delta2

Comfortabel, ergonomisch en eenvoudig werken met een all-in-one slijpoplossing van Essilor. Het ergonomische compacte model met een fris eigentijds design maakt van de Delta2 een representatieve ondersteuning in uw werkplaats.

Met deze slijpmachine kunt u gelijktijdig slijpen, optisch tracen en opblokken door de ingebouwde blokmodule. Delta2 is uitgerust met een 8,4 inch kleuren touchscreen en de vertrouwde interface van Essilor slijpmachines.

Met de intuïtieve interface is eenvoudig van het ene naar het andere menu te wisselen. Hierdoor creëert u een parallelle workflow en kunt u snel en efficiënt tot wel 6 brillen in een uur inslijpen.

  • Keuze uit verschillende configuraties (standaard/groeven/afzoeten/polijsten en booroptie)
  • 3D Optical Shape Trace technology
  • Te combineren met Essilor Tess Tracers
  • In niet meer dan 6 seconden optisch tracen
  • Paralaxvrij centreren door middel van de ingebouwde camera
  • Afzoeten van voor- en achterzijde van het brillenglas
  • Boorfunctie met optie voor aanpassing boorhoek
  • Database voor 500 vormen, met uitbreiding tot 1000

Dit compacte slijpsysteem met ingebouwde blokmodule is een ruimtebesparende, veelzijdige oplossing voor uw inslijpwerk.

Zeer geschikt voor directe vervanging van servicegevoelige slijpautomaten “op leeftijd”, in combinatie met remote edging en kleinere volumes slijpwerk. De betaalbare Delta2 slijpmachine is er namelijk al vanaf € 9.995,- bij Holland Optical Instruments.

Indien u nieuwsgierig geworden bent naar deze innovatieve oplossing of naar andere Essilor slijpoplossingen voor uw werkplaats, kunt u contact opnemen met Harm Mulder 06-21448840 [regio zuid] of Rob Wassenaar 06-53707972 [regio noord] voor een afspraak, bezoek aan de showroom of op de Centrop stand B01 in de loods.

Online inzicht in uw slijpwerk
De overweging voor een nieuwe slijpmachine begint altijd met de vraag: zelf inslijpen of uitbesteden? Het inslijpen van de brillenglazen is een belangrijk onderdeel van het optiekvak. Hier kunt u het verschil maken in service en kwaliteit.

Maar wat kost dit? Is remote of extern inslijpen niet makkelijker en goedkoper? Om te bepalen wat in uw situatie de beste keuze kan zijn heeft Holland Optical Instruments een handige online calculator ontwikkeld. Bezoek www.uwwerkplaats.nl en in een paar minuten geeft deze calculator meer inzicht in de verschillen van remote, extern inslijpen of zelf inslijpen met de Delta2 in uw situatie.

Website: www.hollandopticalinstruments.nl
Tel: 020-5 696 555