Spot jij de legendarische Rodenstock Rocco?

Wie kent hem nog? De legendarische Rocco bril van Rodenstock waarvan wereldwijd meer dan vier miljoen exemplaren zijn verkocht. Tegenwoordig is dit retro montuur al meer dan 20 jaar uit het straatbeeld verdwenen. Het enige teken van leven dat is overgebleven: de mysterieuze gele cirkel.

Hij werd voor het eerst gezien in de jaren 60 en verdween toen opeens van de aardbodem in de 90’s. Rocco was altijd op pad: aan het relaxen met yoga, aan het touren op zijn Vespa of gewoon aan het chillen met zijn vrienden. Maar toen opeens verdween hij zonder een enkel spoor.

Wat is er gebeurd? Is hij ontvoerd? Is hij weggepikt door een modespion? Hij moet afgesloten geweest zijn van de rest van de wereld, volledig zonder internet – anders zouden we nu wel iets van hem gehoord hebben.

Zoek mee naar Rocco!

Rocco, als je dit leest, kom alsjeblieft thuis!

En nu? Iedereen vraagt zich af waar Rocco is gebleven. Hoe ziet hij er tegenwoordig uit? Hij liet een mysterieus teken van leven achter: de gele cirkel. Vele Instagrammers, Facebookers en bloggers zijn op zoek naar Rocco en houden zijn verschijningen bij op verschillende social media kanalen.

Als jij de gele cirkel vindt of als je enige idee hebt waar Rocco zich verstopt, upload dan je foto op Instagram en help ons om Rocco te vinden.

Where is Rocco?

Tot nu toe weet niemand zeker of de zoektocht naar Rocco een happy end heeft, maar misschien kunnen we vooruit kijken naar een aantal echt leuke eyecatchers …

Volg Rocco op Instagram #whereisRocco http://www.instagram.com/whereisRocco