Staande ovatie na HOYA Nieuwjaarsconcert

Afgelopen zaterdagavond 11 januari werd het jaar 2014 voor zo’n 400 opticiens exclusief ingeluid met het eerste HOYA Nieuwjaarsconcert in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.

Het concert werd verzorgd door het Nederlands Jeugd Strijkorkest onder leiding van dirigent Carel den Hartog. Speciale medewerking werd verleend door gastsolist Quirine Viersen, één van de meest vooraanstaande internationale cellisten.

HOYA selecteerde een drietal prachtige symfonieën, gecomponeerd door Joseph Haydn en Benjamin Britten, die voor een uitverkochte concertzaal werden uitgevoerd.

Het concert

Voor en na het concert konden de gasten genieten van een stijlvolle receptie en culinaire hoogtepunten in de geweldige ambiance van de foyers van Het Koninklijk Concertgebouw.

Rob Rameckers, General Manager van Hoya Lens Nederland, memoreerde in zijn toespraak de enorme loyaliteit van de HOYA afnemers en het belang van innovatie en onderscheid. Hij kondigde aan dat HOYA van het Nieuwjaarsconcert een mooie traditie gaat maken.

Speech van Rob Rameckers

Reserveer dus alvast in uw agenda; het HOYA Nieuwjaarsconcert 2015 zal op 18 januari 2015 gaan plaatsvinden!

Het publiek