Sterke groei van bevochtigings producten

Abbott Medical Optics heeft een uitbreiding gelanceerd van zijn uiterst succesvolle blink-oogdruppelassortiment.

Het nieuwe, hoogwaardig presterende blink intensive tears PLUS is een hypotone, vloeibare gel die langdurige verlichting geeft tegen ge??rriteerde, droog aanvoelende ogen. Geschikt voor gebruik overdag als “s nachts.

Blink intensive tears PLUS heeft aangetoond te zorgen voor minder droogheid en een superieur comfort op het einde van de dag . Bovendien gaf 60 % van de proefpersonen aan dat de effecten van de vloeibare gel meer dan twee uur duurden.

Maar liefst 71 % van wie regelmatig kampt met droge ogen en irritatie zegt niet volledig tevreden te zijn over hun huidige oogdruppelmerk. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de feedback over de nieuwe vloeibare gel van blink uitermate positief was. Meer dan 80 % van de consumenten in het onderzoek vond het concept van de vloeibare gel blink intensive tears PLUS aantrekkelijk en 86 % beweerde enigszins tot zeer ge??nteresseerd te zijn in de aankoop ervan.

Steeds drogere omgevingen thuis en op het werk leiden tot een sterke groei van de markt voor oogbevochtigingsproducten. Dit hoogwaardig presterende segment, waarin de nieuwe vloeibare gel blink intensive tears PLUS de concurrentie aangaat, is goed voor bijna een derde van deze markt.

Deze markt blijft de optische sector bovendien volop perspectieven bieden voor een verdere groei en toenemende inkomsten. De opticien is voor de consument nog steeds een van de meest gewaardeerde bronnen voor informatie over oogdruppels.

Samenstelling Blink intensive tears PLUS 10 ml

-Natrium Hyaluronaat  0.38%
-PEG 400 (polyethyleenglycol)
-Ocupure (geconserveerd in de fles, ongeconserveerd op het oog)

Om de verkoop van de blink-oogdruppels via opticiens te stimuleren ondersteunt Abbott Medical Optics de lancering met aanbiedingen en infomateriaal in de verkooppunten. Meer info:  [email protected]

Beschikbaarheid via: HOC en Friederichs

abbot_blink