Stichting Zienderogen en CooperVision slaan handen ineen voor Haïti

Stichting Zienderogen reist ook dit jaar naar Haïti voor het bestrijden van oogziektes. Een veel voorkomend probleem daar is de oogziekte glaucoom, waar de oogdruk te hoog wordt. CooperVision bood Stichting Zienderogen tijdens het NCC een handheld tonometer aan om in het veld snel en eenvoudig de oogdruk van patiënten te meten. Op deze manier kan Stichting Zienderogen nog meer betekenen voor glaucoompatiënten in Haïti.

Barmhartige samenwerking

Eindelijk is het zo ver: Stichting Zienderogen is met nog meer man dan vorig jaar naar Haïti. Waar Zienderogen de bevolking van Haïti vorig jaar vooral oogdruppels gaf tegen te hoge oogdruk, gaat er dit jaar zelfs een professor mee. In combinatie met de tonometer van CooperVision hopen ze nog meer voor de glaucoompatiënten in Haïti te kunnen betekenen. Business Development Manager CooperVision Fred Johannes vertelt: “We doen vol passie ons werk, gedreven door onze missie We help improve the way people see each day“. Wat mooi om te zien dat er een samenwerking ontstaat uit het gedeelde gevoel van verantwoordelijkheid.

Lees de post van optometrist Willemijn Stam

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwillemijn.stam%2Fposts%2F2054282928149909&” width=”600″ height=”480″]

Meer informatie

Lees het hele artikel van CooperVision in ons online magazine.

www.stichtingzienderogen.nl

www.coopervision.nl